ΟΦΗ |Μ.Ρωμανίδης" Ο ΟΦΗ ανήκει σε μεγαλύτερες κατηγορίες".

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, παραχώρησε συνέντευξη, ο Μ.Ρωμανίδης, όπου είπε πολλά κι ενδιαφέροντα.Αντιγράφουμε από το επίσημο site της ομάδας:

Ο κρίσιμος (σύμφωνα με τον Β.Βλάχο), μήνας της αγαπημένης μας ομάδας είναι στην κορύφωσή του και μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Λευκάδα, οι "μελανόλευκοι", ταξιδεύουν από την Παρασκευή στην Αθήνα, για να αντιμετωπίσουν το Αιγάλεω, σε αγώνα "κεκλεισμένων των θυρών".
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς και ο Κ.Μπαλάφας επέστρεψε στις ( δυο τελευταίες) προπονήσεις δηλώνοντας έτοιμος για τον αγώνα.
Ο Β.Βλάχος καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι το που θα κάνουν προπόνηση την παραμονή του αγώνα.
Κι αυτό το θέμα αναμένεται να έχει θετική κατάληξη καθώς ο Team ManagerΜ.Ρωμανίδης,κινήθηκε αστραπιαία και πιθανότατα στο κλειστό Γλυφάδας θα ολοκληρώσουν την  προετοιμασία.
Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα τόσο αγωνιστικά (καθώς βρίσκεται κοντά στους παίκτες στηρίζοντας τους), αλλά και εξωαγωνιστικά (προπονήσεις κλπ), που φροντίζει να λειτουργούν όλα άψογα ;
Το περυσινό καλοκαίρι, εκτός από τις μεταγραφές, ο ΟΦΗ (λειτουργώντας στα πρότυπα επαγγελματικών ομάδων), πρόσθεσε στην οικογένεια τον Μιχάλη Ρωμανίδη, που ανέλαβε χρέη Team Manager.
Το (πρώην)μέλος της Εθνικής και πρωταθλητής Ευρώπης στο Ευρωμπάσκετ 87, αποτελεί μια μεγάλη μορφή του Ελληνικού μπάσκετ, και στηρίζει την αγαπημένη μας ομάδα, οργανωτικά και αγωνιστικά.
-Τον συναντήσαμε στον αγώνα ντέρμπι με την Δόξα Λευκάδας και δέχτηκε την πρόσκλησή μας να μας μιλήσει μετά τον αγώνα (καθώς πριν από αγώνα δεν μιλά ποτέ για"γούρι") , όπως μας τόνισε.
-Στην ερώτησή μας πως προέκυψε η συνεργασία με τον ΟΦΗ, ο οκτώ φορές πρωταθλητής Ελλάδας είπε:
"Σπουδαίο ρόλο έπαιξε η γνωριμία μου με τον προπονητή της ομάδας κ.Βαγγέλη Βλάχο.Με τον Βαγγέλη είχαμε βρεθεί ξανά μαζί το 1998 στον Μίλωνα και η συνεργασία μας κράτησε για 4 χρόνια.Βέβαια πιο σημαντικός παράγοντας, ήταν η γνωριμία μου με την οικογένεια Ξημέρη, η οποία ενσαρκώνει τις επιθυμίες των φίλων της ομάδας, που δεν είναι άλλο εκτός από την άνοδο του ΟΦΗ σε μεγαλύτερες κατηγορίες".
-Αμέσως αφού "πιάσαμε το υπονοούμενο", μπήκαμε στον πειρασμό να ρωτήσουμε τον Μ.Ρωμανίδη μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα μας.
"Η οικογένεια Ξημέρη, τα μέλη της διοίκησης οι προπονητές και οι παίκτες,δίνουν τα πάντα ώστε ο ΟΦΗ, βήμα, βήμα, σύντομα να αγωνίζεται  εκεί που ανήκει.Κι αν θέλετε να σας πω πιο συγκεκριμένα, πιστεύω ότι ο ΟΦΗ είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα.Ο ΟΦΗ, αν και υπολείπονται έντεκα βήματα για τον τερματισμό της φετινής διαδρομής της Β΄Εθνικής, έχει ήδη κόψει πρώτη το νήμα των εντυπώσεων και έδωσε πνοή σε έναν νομό που τα τελευταία χρόνια μαράζωνε μπασκετικά.".
-Ο Ρωμανίδης που αγωνίστηκε σε 82 φορές με τη "γαλανόλευκη", θεωρεί ότι η νίκη κόντρα στη Λευκάδα, ήταν απλά ένα βήμα προς την άνοδο.
"Ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε την Δ.Λευκάδας, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα.Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με το Αιγάλεω, που είναι εξ ίσου δύσκολο.Τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί.Υπάρχουν ακόμα 11 παιχνίδια-τελικοί".
-Για όσους δεν είναι γνωστό, να αναφέρουμε ότι οΜ.Ρωμανίδης, με 21,50 πόντους ανά αγώνα είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Παίδων σε πόντους ανά μέσο όρο.Η αγάπη του για τις Ακαδημίες είναι γνωστή, κι έτσι τον ρωτήσαμε για την παρουσία του (για 3η φορά), στις Ακαδημίες της Εφόδου.
άθε σύλλογος που θέλετε να λέγεται οργανωμένος, πρέπει να δίνει την ίδια η ακόμη και μεγαλύτερη βαρύτητα στις υποδομές.Έτσι λοιπόν μετά από προτροπή της διοίκησης, αλλά και του προπονητή Βαγγέλη Βλάχου, παρευρίσκομαι όποτε χρειάζεται στις Ακαδημίες και βοηθώ κι εγώ από την πλευρά μου στην ανάπτυξη των υποδομών.Η τελευταία μου παρουσία (σ.σ. την προηγούμενη Παρασκευή), είχε να κάνει με την δημιουργία τουρνουά, που να όλα πάνε καλά,  θα το μάθουμε σύντομα".
Ο αγώνας της Κυριακής θα διεξαχθεί στις 17:00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αιγάλεω.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.