Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου : "Βασίλη θα σε κεράσουμε ρακι και ήττα".

Αντιγράφουμε από το επίσημο site της ομάδας του ΟΦΗ :




Ένα από τα παιχνίδια που θα  καθορίσουν (πιθανότατα), το άμεσο μέλλον τους, είναι αυτό ανάμεσα στον ΟΦΗ και στην Δόξα Λευκάδας.O μεταξύ τους αγώνας θα κρίνει κατά πόσο οι μεν θα "σφιχταγκαλιάσουν" την άνοδο, η οι δε θα παραμείνουν σε τροχιά ανόδου.Στην αγαπημένη μας ομάδα, επικρατεί αισιοδοξία,  παρά την θλάση που υπέστη ο Κώστας Μπαλάφας που θα τον αφήσει εκτός παιχνιδιού.Να θυμίσουμε ότι οι "μελανόλευκοι", είχαν σημειώσει σπουδαία νίκη στον πρώτο γύρο, μέσα στην Λευκάδα, μετά από 4 (!!!), παρατάσεις. Παράλληλα επιστρέφει στο ΒΑΚ, ένας από τους  αθλητές που τίμησαν με το παραπάνω την φανέλα του ΟΦΗ, ο Βασίλης  Βαγενάς.
-Για την επιστροφή του σπουδαίου αθλητή, αλλά και γενικότερα μας μίλησε ένας από τους πιο καλούς του φίλους στην Κρήτη, ο Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου.Ο Ηρακλειώτης αθλητής μίλησε για το παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας και όχι μόνο.
"Για τον Βασίλη (σ.σ.Βαγενά), μπορώ να πω αυτά που λέει όλος ο κόσμος. Πρόκειται για ένα τρομερό παιδί, αλλά και θαυμάσιος αθλητής. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα επικοινωνήσουμε πριν τον αγώνα τονίζοντας του, ότι τον αγαπάμε, χαιρόμαστε για την επιστροφή του, αλλά το Σάββατο θέλομε να τον στενοχωρήσουμε. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, καθώς ενδεχόμενη νίκη θα μας διατηρήσει στους στόχους μας".
-Συνεχίζοντας την εκτίμησή του για το παιχνίδι του Σαββάτου ο δυναμικός φόργουορντ, συμπλήρωσε:
"Εδώ που φτάσαμε κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, πρόσφατα κέρδισε πριν 15 ημέρες, έναν από τους βασικούς διεκδικητές, το Πέραμα μέσα στην έδρα του, και γενικά έχει μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων".
-Όταν ρωτήσαμε τον 25χρονο παίκτη ποια θα είναι τα σημεία που θα κρίνουν την νίκη, ο Πρόδρομος ήταν ξεκάθαρος:
"Μεγαλύτερη προσπάθεια στην άμυνα, (όπως μας λέει από την πρώτη ημέρα ο προπονητής μας Β.Βλάχος), και σωστές επιθετικές επιλογές σπουδαιότερο απ όλα όμως είναι η στήριξη του κόσμου μας. Λόγω του εορταστικού τριημέρου πολλοί φίλοι της ομάδας μας θα έχουν χρόνο ώστε να έρθουν να στηρίξουν τον ΟΦΗ στην προσπάθεια του. Ο κόσμος "δίνει φτερά" στον παίκτη".
-Ο Πρόδρομος βρίσκεται στην ομάδα μας για 4η χρονιά και κρίνει την πορεία της ομάδας:
"Θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει πολύ καλό υλικό, σε σχέση με πέρυσι, έχει αθλητές που μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους, ενώ πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία θα βρίσκεται".
-Για τους προσωπικούς του στόχους, τόνισε:
"Λόγω επαγγελματικών δραστηριοτήτων το πρωί δεν συμμετέχω 100% στο ρυθμό προπονήσεων .Όμως προσπαθώ όσο μπορώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής μου. Προσωπικά με ενδιαφέρει να πηγαίνει η ομάδα καλά. Τότε είμαι καλά κι εγώ".
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 14:30 το Σάββατο 5 Μαρτίου στο ΒΑΚ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.