Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Ενστάσεων συνέχεια , που... προξένησαν εντάσεις.

( www.sporfm.gr)Το... γαϊτανάκι των ενστάσεων συνεχίζεται στο 2ο όμιλο του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ανδρών καθώς από τα τρία παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν στα δύο οι ηττημένοι κατέθεσαν ένσταση γιατί οι αντίπαλοί τους δε διέθεταν επαγγελματία προπονητή στον πάγκο τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Λιβυκός Κουτσουρά επικράτησε με 53-51 του Σητειακού στο κλειστό της Ιεράπετρας, αλλά η ομάδα του Στέλιου Καρκανάκη κατέθεσε ένσταση όπως έκανε και στα παιχνίδια με το Δειλινό και το Χερρονάσιο και δικαιώθηκε από την ΕΚΑΣΚ.

Εφόσον λοιπόν η διοίκηση του Σητειακού στηρίξει την ένσταση τότε ο μηδενισμός του Λιβυκού πρέπει να θεωρείται δεδομένα, όπως και η νίκη με 20-0 του Σητειακού. Η κίνηση αυτή των φιλοξενούμενων προκάλεσε, πάντως την αντίδραση των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Να υπενθυμίσουμε ότι και στον 1ο γύρο είχε κάνει ένσταση ο Σητειακό απέναντι στο Λιβυκό, αλλά δεν την είχε στηρίξει.

Ένσταση, όμως κατέθεσε και ο Χάνδακας στο παιχνίδι με το Χερρονάσιο. Οι Χερσονησώτες επικράτησαν με 55-49, αλλά εφόσον ο Χάνδακας στηρίξει την ένστασή του τότε ο Χερρονάσιος όχι απλά μηδενίζεται, αλλά αποβάλλεται από το πρωτάθλημα μια και έχει προηγηθεί ο μηδενισμός του από την ΕΚΑΣΚ μετά την ένσταση που υπέβαλε ο Σητειακός.

Μόνο στο παιχνίδι Δειλινό-Αναγέννηση δεν είχαμε ενστάσεις (αν και θα μπορούσε, αφού το Δειλινό δεν έχει επαγγελματία προπονητή και η Αναγέννηση είχε το δικαίωμα). Στο Λίντο η ομάδα του Αρκαλοχωρίου μετά από ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι επικράτησε με 41-53 του Δειλινού.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.