Αλλαγή στην πρόταση τροποποίησης της Γ'φάσης του Πρωταθλήματος Ανδρών Κρήτης.


 Μετά τη συνάντηση των σωματείων την Τρίτη  1/2/2011,και τις νέες συζητήσεις μεταξύ των σωματείων έκτοτε, σας προτείνουμε την παρακάτω τροποποίηση αποκλειστικά και μόνο για τη Γ΄ Φάση του πρωταθλήματος Ανδρών, στην οποία έχει συμφωνήσει η πλειοψηφία των σωματείων  και παρακαλούμε όπως την αποδεχτείτε αποστέλλοντας εγγράφως επιστολή, νομίμως υπογεγραμμένη από τους εκπροσώπους σας  έως την   Πέμπτη  10/2/2011,(νέα προθεσμία) προκειμένου η Ε.Π./ΕΚΑΣΚ να προχωρήσει στον καταρτισμό του προγράμματος  των αγώνων. Επισημαίνεται ότι η αποδοχή όλων των εμπλεκομένων σωματείων θεωρείται απαραίτητη.  


Η τελευταία πρόταση για αλλαγή του τρόπου πρόκρισης των ομάδων (7)&(8) κρίνεται απαραίτητη για την αποφυγή αγώνων και μετακινήσεων τις Τετάρτες , αλλά και της έγκαιρης προετοιμασίας και προγραμματισμού των ομάδων , αλλά και των εμπλεκομένων μερών (Ε.Π. της ΕΚΑΣΚ, διαιτητές, κριτές, γήπεδα)
3η ΦΑΣΗ (ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ)
Οι νικητές των ζευγαριών (1) και (6)  της 2ης φάσης  προκρίνονται απ ευθείας στην τελική Φάση. Οι υπόλοιποι  νικητές της 2ης φάσης θα συναντηθούν μεταξύ τους όπως παρακάτω:
4-2          (7)
5-3          (8)         
Τα ζευγάρια θα συναντηθούν σε δύο αγώνες με γηπεδούχους στον πρώτο αγώνα τις ομάδες που τερμάτισαν σε κατώτερη θέση στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος .Στην τελική φάση θα περάσουν οι ομάδες που::
A. Θα πετύχουν δύο νίκες.
Β.  Αν πετύχουν από μία νίκη, θα ισχύει η διαφορά πόντων. Σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας θα υπάρχει πεντάλεπτη παράταση.Είναι αυτονόητο ότι σε περίπτωση που ένας από τους δύο αγώνες λήξει ισόπαλος, δεν υπάρχει παράταση.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
Στη φάση αυτή θα συναντηθούν μεταξύ τους   οι νικητές των ζευγαριών 1,6,7,8 σε διπλούς αγώνες (σύστημα πουλ) συμφώνα με την κλήρωση και το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί, με βασική επιδίωξη της Ε.Π./ΕΚΑΣΚ,  τη λήξη της μέχρι τέλος Απρίλιου.
Πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στη βαθμολόγια . Για τη βαθμολογία και τη κατάταξη,  ισχύουν όσα αναφέρονται  στη 1η φάση της προκήρυξης  Ανδρών Κρήτης  περιόδου 2010-2011.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.