Ανδρογέας | Τέλος με Καρλάφτη, συνεχίζει με Πετεινό ;

Εβδομάδα ...αποχωρήσεων προπονητών ήταν , για το πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.Μετά την αποχώρηση Νικολιδάκη (Μεσαρά), ήρθε και η σειρά του Μ.Καρλάφτη να δει την "πόρτα της εξόδου".


Τα μη αναμενόμενα αποτελέσματα Ανδρογέα στην πρώτη φάση του τοπικού πρωταθλήματος έφεραν την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με την κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον Μάνο Καρλάφτη. Πιθανότερος αντικαταστάτης φέρεται ο  Γιάννη Πετεινός, ο οποίος τώρα είναι στις Ακαδημίες του ΟΦΗ, ενώ παλαιότερα είχε διατελέσει ξανά προπονητής στον Ανδρογέα αλλά και παίκτης του.Ο Πετεινός ξεκίνησε το μπάσκετ από τη ΓΕΗ και έπαιξε σε Κρόνο και Ανδρογέα κατόπιν.  Ο τεχνικός των Ακαδημιών μπάσκετ της ομάδας του ΟΦΗ στο Γάζι,  προσπαθεί να πάρει άδεια από τον σύλογο, για να καθίσει στο πάγκο του Ανδρογέα.
Το σίγουρο είναι ότι θα δώσει εντολές το Σάββατο στο ντέρμπι με το Φιλαθλητικό (που επιστρέφει και ο Π.Αρβανίτης), αλλά εξελίξεις για το μέλλον του στον Ανδρογέα αναμένονται σύντομα...
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.