ΕΚΑΣΚ το μεγαλείο σου !!!!!!!

Με μηχανορραφίες  κατάργησαν   την "Ανανεωτική  κίνηση" και έβαλαν στον "πάγο" το Μ.Δασκαλάκη  !!!!!

Μάρτυρες της μεγαλύτερης μηχανορραφίας  γίναμε εχθές ,μέχρι αργά χθες το βράδυ στα  γραφεία των "Καρεκλοκένταυρων"!!! (εμ .... συγνώμη της Ένωσης ήθελα να πω).
-Με  συντονισμένες ενέργειες (που σίγουρα γίνονται πολύ καιρό τώρα) και με διάφορα νομικά κόλπα του γραμματέα της Ένωσης κ.κ.Λεβέντη (πού έδειξε τις τεράστιες δυνατότητες του στην νομική, που κατέχει τόσο καλά,οφείλουμε να παραδεχθούμε),  και έχοντας  πάντα την πλειοψηφία στο Δ.Σ.(σίγουρα προσχεδιασμένο κι αυτό !!!)κατάφερε να αποκλείσει την υποψηφιότητα Δασκαλάκη καθώς και μερικές υποψηφιότητες της "Ανανεωτικής κίνησης"




Απίστευτο κι όμως αληθινό.Για πρώτη φορά μετά από πολλά  χρόνια στην  ΕΚΑΣΚ έδωσε υποψηφιότητα ένα ψηφοδέλτιο στηριζόμενο στην  ανανέωση,στην όρεξη και διάθεση χρόνου να προσφέρουν, πρόσωπα άφθαρτα και  με σημαντικό έργο στην ομάδα τους , αλλά η απερχούσα διοίκηση με μηχανορραφίες τους απέκλεισε !!!!!
Τα γεγονότα που εξελίχθηκαν χθες το βράδυ στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ, χρήζουν την παρέμβαση της υπερκείμενης αρχής μπάσκετ ,(της ΕΟΚ δηλαδή), καθώς και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ που πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.


***Ας τα πάρουμε με την σειρά.Πρέπει πρώτα να τονίσω οτι μερικά ονόματα και ψηφοφορίες δεν θυμάμαι ,αυτά θα σας θριαμβολογήσει ο έγκριτος δημοσιογράφος στην Εφημερίδα του.Με βάση λοιπόν το καταστατικό της Ένωσης (της   αθλητικής νομοθεσίας δεν ξέρω να σας πω) οι κ.κ Δασκαλάκης και  Χ.Γκιουζέλης  επειδή ήταν προπονητές την περασμένη χρονιά δεν έχουν το δικαίωμα του "εκλέγειν και του εκλέγεσαι" για ένα χρόνο.Με ψήφους που θα σας ενημερώσει ο έγκριτος δημοσιογράφος τα δυο πρόσωπα απεκλείστηκαν.Στο τυπικό της υπόθεσης πράγματι έχει δίκιο .Όμως ο  κ.Λεβέντης που διάβασε σε όλους τον νόμο τόνισε  οτι προπονητές ,διαιτητές,ιδιοκτήτες  καταστημάτων ΠΡΟΠΟ  και ιδιοκτήτες Αθλητικών ειδών δεν μπορούν να είναι μέλη του Δ.Σ.Όμως όσοι γνωρίζουν το απερχόμενο Δ.Σ. αποτελούνταν (και καλώς  έγινε ,αφού στην ουσία πρόσφεραν πολλά) υπήρχαν ακούστε !!!!!Δυο προπονητές,( ο ένας περιφερειακός), ένας ιδιοκτήτης ΠΡΟΠΟ και ένας ιδιοκτήτης καταστήματος Αθλητικών ειδών !!!!!(Τα ονόματα   δεν τα αναφέρομε θα τα ανακοινώσει ο έγκριτος δημοσιογράφος στην εφημερίδα του).Όταν θέσαμε το ερώτημα στον κ.Λεβέντη μας αποκρίθηκε οτι "να κάναμε ένσταση τότε!!!

***Μετά απο αυτό το σόκ ήρθε και το δεύτερο.Ο κ.κ.Λεβέντης με ψήφους που δεν θυμάμαι ,αλλά θα τους αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος στην εφημερίδα του,απέκλεισε από το ψηφοδέλτιο Ανανεωτική κίνηση 4 η 5 υποψήφιους (δεν θυμάμαι ,αλλά θα τους αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος στην εφημερίδα του),οι οποίοι δεν αναφέρουν στο χαρτί που προσκόμισαν από το σωματείο τους το ψηφοδέλτιο που θα κατέβουν . Αυτοί που  αποτελούν τους νόμιμους εκπρόσωπους των ομάδων  τους ,ενω κατέθεσαν υπεύθυνη δήλωση  για τον συνδυασμό που θα κατέβουν.Ενώ "ήκουσον ήκουσον" τα απλά μέλη που δεν έχουν καμία συμμετοχή στα δρώμενα του συλλόγου τους πήραν βεβαίωση και με απλή υπεύθυνη δήλωση δηλώνουν τον συνδυασμό .
*****Αυτούς θέλει η ΕΚΑΣΚ τους καρεκλοκένταυρους ,που αγαπάνε τις καρέκλες πιο πολύ κι από την γυναίκα τους και θα τις αφήσουν μόνο "μετά  θάνατον".Άνθρωποι οι οποίοι  λένε ότι κόπτονται και ενδιαφέρονται για το μπάσκετ και καθορίζουν τις τύχες των σωματείων της Κρήτης ,λέγοντας οτι παράγουν έργο.Εν μέσω κακοδιαχείρισης και οικονομικής "αταξίας" όπως λένε.Α΄και να μην το ξεχάσω ο κκ Λεβέντης με μιά φράση που είπε και δεν διηρκησε πάνω απο πέντε δεύτερα ανέφερε ότι από την την ΕΟΚ θα ξεκινήσει διαδικασία ελέγχου, για τα οικονομικά της ΕΚΑΣΚ.Αυτό δεν θα το αναφέρει ο  ο έγκριτος δημοσιογράφος στην εφημερίδα του.

***ΟΧΙ κύριοι .Αυτές οι "λαμογιές " δεν περάσουν απο το Κρητικό μπάσκετ.Όλα τα σωματεία ,ο ΣΥΔΚΑΚ, ο ΣΥΚΚΑΚ, ο ΣΕΠΚ η ΕΟΚ πρέπει να αντιδράσουν.Δεν μπορούν να αφήσουν  αυτόν τον τόπο στο τέλμα.Τι να πούμε στα παιδιά μας ,στους προπονητές ,στις διοικήσεις των ομάδων;ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ  !!!!Τα απολιθώματα ας μουμιοποιηθούν και να γίνουν μακριά ανάμνηση.Το μπάσκετ της Κρήτης έφτασε στον πάτο.
****Λυπάμαι πραγματικά που δεν κατάφερα να πάρω φωτογραφία το "σαρδόνιο γέλιο" του απερχόμενου προέδρου κ.Χαλαμπαλάκη.Έτριβε τα χέρια με ικανοποίηση για το αποτέλεσμα που έιχε αυτός και οι "μουτζαχεντιν" του ,όπως μας είχε δηλώσει.Αλλά για τον συγκεκριμένο κύριο δεν πρόκειται ποτέ ξανά να αναφερθώ.Θα τον αναφέρει ο  ο έγκριτος δημοσιογράφος στην εφημερίδα του.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.