Ψήφισμα ΟΦΗ για Β.Παδουβά-Κλειστές σήμερα οι Ακαδημίες-Συλλυπητήρια ΣΕΠΚ

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που συνήλθε έκτακτα με το άκουσμα του χαμού του παλιού αθλητή του ΠΑΔΟΥΒΑ ΒΑΣΙΛΗ αποφάσισε ομόφωνα:

  • Να κλείσουν για σήμερα οι Ακαδημίες στην Εφόδου, και να παρευρεθούν όλοι οι προπονητές και οι έφοροι στην  κηδεία ,σε ένδειξη τιμής προς τον πρώην αθλητή τους.



  • Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια της οικογένειας του ΟΦΗ στους δικούς του.
  • Να παραστούν στην κηδεία τα Μέλη του Δ.Σ.
  • Να κατατεθεί αντί στεφάνου χρηματικό ποσό υπέρ του ιδρύματος Ζωοδόχος Πηγή.

Ο ΟΦΗ χάνει ακόμη, ανέλπιστα ένα μέλος της μεγάλης του οικογένειας. Είναι βαρύ το πένθος για όλη την αθλητική οικογένεια που βλέπει ακόμη ένα μέλος της να φεύγει για το ταξίδι που δεν έχει επιστροφή, ας είναι ελαφρύ το χρώμα που θα  σκεπάσει τον άξιο αθλητή και άνθρωπο που μοίρα θέλησε να μην προλάβει να χαρεί τα νιάτα του. Έσβησε το χαμόγελο από τα χείλη του, η μεγάλη του καρδιά σταμάτησε να χτυπά, εμείς θα τον θυμόμαστε πάντα…ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ….

                                                     Από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ







Συλλυπητήρια ΣΕΠΚ

  Το τοπικό γραφείο Κρήτης του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια όλων των προπονητών προς τους οικείους του αγαπητού σε όλους μας Βασίλη Παδουβά. Βασίλη ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.