Την Κυριακή στο ΒΑΚ ο Σ.Μούρτος-στις 6μ.μ με Παγκράτι





Ήμασταν οι πρώτοι που  έγραψαν για το Σ.Μούρτο και ισχύει !!!!!    
-Από την Παρασκευή 30 Ιουλίου ήμασταν οι πρώτοι Πανελλαδικά που αναφέραμε το θέμα σε στυλ "κουίζ".
-Επανήλθαμε  την  Παρασκευή 6 Αυγούστου  με περισσότερα στοιχεία, εκείνο το Σαββατοκύριακο βγήκε σιγά σιγά η είδηση ,   κι ολοκληρώσαμε το ρεπορτάζ την Δευτέρα 9 Αυγούστου .
-Ακόμα κι όταν άλλοι έγραφαν πως "χαλάει του Μούρτου" ,εμείς γράφαμε ότι σύντομα το θέμα θα ξεκαθαρίσει.Η τελευταία αναφορά  μας  την Τετάρτη με τον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΓΟΡ ,μας επιβεβαίωσε και δικαίωσε πλήρως καθώς  το athleticradio.gr αναφέρει ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται "βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Σπύρου Μούρτου, και την Κυριακή θα είναι στο ΒΑΚ !!!!
-Επίσης ο αγώνας κυπέλλου με το Παγκράτι την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 μ.μ.
             
- Στις 18.00  θα ξεκινήσει τελικά το παιχνίδι του κυπέλλου του ΟΦΗ   μετά από αίτημα του Παγκρατίου για συγκοινωνιακούς λόγους  Αρχικά, η αναμέτρηση είχε οριστεί να γίνει στις 19.00
 Διαιτητές ορίστηκαν οι:Κοτσιμπός, Δημόπουλος (Μαγγανάς)

Μούρτος:



"Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr ο 20χρονος γκαρντ θα βρίσκεται στο Ηράκλειο μαζί με τον μάνατζερ του την Κυριακή και θα παρακολουθήσει τη νέα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ομάδα του απέναντι στο Παγκράτι.

Ο διεθνής γκαρντ και πρωταθλητής Ευρώπης πέρυσι με την εθνική νέων θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη εν όψει του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.
               
Ο Σπύρος Μούρτος μίλησε στο athleticradio.gr για τις λεπτομέρεις που απομένουν για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Ο 20χρονος γκαρντ είπε οτι απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να έρθει στον ΟΦΗ επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του athleticradio.gr

''Όλα εξαρτώνται από τον Αρη στον οποίο ανήκω και προπονούμαι ακόμα αλλά ελπίζω σε μια-δύο μέρες να έχει κλείσει το θέμα μου και να μεταγραφώ στον ΟΦΗ. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ πιστεύουν στην αξία μου και θέλω να έρθω στην Κρήτη για να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μένουν λεπτομέρειες και είναι καθαρά διαδικαστικό το θεμα. Δεν έχω κλείσει ακόμα στον ΟΦΗ αλλά όλα δείχνουν οτι είναι θέμα χρόνου να κλείσω και να υπογράψω. Εξαρτάται από τον Άρη''.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.