Εργοτέλης -ΑΓΟΡ 48-96: Ξεχώρισε το ταλέντο του Χ.Σκάνδαλου


Στα πλαίσια της 2ης ημέρας του τουρνουά "Γιάννης Μυρτάκης 2010" ο Εργοτέλης φιλοξένησε στο Λίντο την κορυφαία ομάδα του νησιού τον ΑΓΟΡ.Σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική, ο ΑΓΟΡ  επιβλήθηκε  με άνεση 96-48.
Το ενδιαφέρον των φιλάθλων στράφηκε ,(εκτός από τα προεκλογικά  της ΕΚΑΣΚ ,που βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη), στην σπουδαία παρουσία ενός μεγάλου ταλέντου, που "ανατέλλει" στο Κρητικό μπάσκετ.και δεν είναι άλλος ,από τον νεαρό (γεννημένος το 1995 παρακαλώ !!!!!0 παίκτη του Εργοτέλη ,Χρήστο Σκάνδαλο.               
                                                   
O 15χρονος Σκάνδαλος με περίσσιο θάρρος  και ....θράσος


Ο ταλαντούχος αθλητής  ,γιος της Νανάς και του Νώντα Σκάνδαλου, στο διάστημα που αγωνίστηκε,ξεδίπλωσε στο παρκέ  τις σπουδαίες αθλητικές ικανότητες που διαθέτει ,και με μπόλικο "θάρρος και θράσος" απέδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.Όταν μάλιστα σημείωσε ένα υπέροχο καλάθι ,οι θεατές που βρέθηκαν στο Λίντο τον αποθέωσαν.Είναι καιρός το μπάσκετ της Κρήτης να αρχίσει να βγάζει ταλέντα που να μπορούν να σταθούν επάξια σε  εθνικές κατηγορίες , ακόμα και στην Α1 !!!!

-Δεδομένου της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας,οι προπονητές των 2 ομάδων (και ιδιαίτερα ο Σ.Κουφός),έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς αθλητές (Λαγουδάκης-Στίκας ), η σε αθλητές που δεν θα έχουν μεγάλη συμμετοχή στους αγώνες(Συντιχάκης-Κομψέλλης).


Στην πρώτη ημέρα του τουρνουά  "Γιάννης Μυρτάκης 2010", σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι το Ηράκλειο κέρδισε τον Εργοτέλη με 67-73.

Εργοτέλης - Ηράκλειο 67-73
Δεκάλεπτα : 14-23,33-39,(ημιχ)56-54,67-73
Διαιτητές : Χαλαμπαλάκης – Μαλαμάς
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μακράκης Γ.) : Γεωργοπαπαδάκος 5 (1), Πάντσιος 18 (1), Μανώλας 16(1), Παπαδογιαννάκης 20 (4), Τσαμπάς 4, Χαλκιαδάκης 2, Καλασούντας 2, Κουρουζίδης, Παναγιωτάκης, Παπαδημητρίου, Συντιχάκης, Γρύλλος, Σκάνδαλος, Κομψέλης
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Δημητριάδης Μ.) : Χαρίσης 4, Κωτούλας 8 (1), Καραλής 13 (1), Πετράκης 17 (2), Πάλλης 16, Δαγαλάκης 1, Στεφανάκης 5 (1), Αρναουτάκης Γ. 6, Αρναουτάκης 3, Λιανδράκης
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.