S.B.S:Δυο βραβεία με ιδιαίτερη σημασία


Η φανέλα της Εθνική ομάδας Εφήβων που συμμετείχε το 1983 του Χρήστου Γκιουζέλη , θα κοσμεί το προσωπικό αρχείο των ε Πάρη Ζαϊμη και Δημήτρη Φραγκιαδάκη για την επιδόσεις τους στο SBS
-Ο προπονητής του Εργοτέλη είχε συμμετοχή   στην Εθνική Εφήβων, που το 1983 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες που έγιναν στην Βίλτσεα της Ρουμανίας.
-Μάλιστα είχε συμπαίκτες το σημερινό μάνατζερ του ΟΦΗ Μ.Ρωμανίδη ,τον Α.Παπαπέτρου,τον Φανη Χριστοδούλου,τον Σταμάτη,τον Γάσπαρη κ.α
Η φανέλα που φορούσε ο Χρήστος Γκιουζέλης σε αυτούς τους αγώνες, με το χρυσό μετάλλιο πάνω και χαραγμένα τα αρχικά ονόματα τους,  θα δοθεί εναλλάξ στους δύο αθλητές που κατά τους προπονητές διακρίθηκαν ιδιαίτερα στο Summer Basketball School 2010 και θα επιστραφεί το καλοκαίρι του 2011 για να δοθεί στους διακριθέντες της νέας περιόδου.






Ο Χ.Γκιουζέλης τονίζει:



"ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ S.B.S ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΕΤΩΝ 27 ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ….

Η ΦΑΝΕΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΤΟΥ 1965 ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ S.B.S ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2010 -2011 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ .

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ 95ΑΡΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΣΩΣ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΛΛΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ…..ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ….ΤΟΥ

ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ….. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ …ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΦΑΝΕΛΑ…"


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.