H Κρητικιά Εμ. Ανδρουλάκη στον Πανιώνιο

"Κρητικό προάστιο"τείνει να γίνει η γυναικεία ομάδα της Ν.Σμύρνης,αφoύ άλλο ένα κορίτσι της Κρήτης ,θα φορά τα "κυανέρυθρα"
Ο Πανιώνιος  ανακοίνωσε και επίσημα την  απόκτηση της ταλαντούχας 21χρονης σέντερ  Εμμανουέλας Ανδρουλάκη η οποία την τελευταία τριετία αγωνίστηκε με μετοίκηση λόγω σπουδών στην Παιανία . Η αθλήτρια ανήκει στον ΟΑΑ Ηράκλειο έχει ύψος 1.90 και αγωνίστηκε παλιότερα στις Εθνικές ομάδες κορασίδων (2004 Τορίνο -2005 Πόζναν)  και νέων γυναικών(2008 Πεσκάρα ) ενώ είχε κληθεί και στην Εθνική γυναικών χωρίς όμως να επιλεγεί  σε προκριματική η τελική φάση  .
-Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει ήδη ντύσει στα "κυανέρυθρα" την Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη , και  η Ειρήνη Δάμο  του Αρκαδίου.





- Η  Ανδρουλάκη είναι το όγδοο φετινό απόκτημα των κυανερύθρων  και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πάει στον Πανιώνιο : «Υστερα από τρία χρόνια στην Παιανία ήθελα να αγωνιστώ στην Α1 και ο Πανιώνιος ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω καθώς επενδύει στις νεαρές παίκτριες και είναι ομάδα με πολλές προοπτικές. Για μένα θα είναι μια δοκιμαστική χρονιά στην Α1, αλλά θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις των προπονητών μου και της κατηγορίας».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.