ΟΦΗ: Την Δευτέρα μπαίνουν στα...βάσανα


Η διοίκηση ανταποκρίθηκε πλήρως στον ρόλο της με τον σχεδιασμό της ομάδας ( και την προσθήκη Μούρτου)και τώρα περιμένουν από τον προπονητή Β.Βλάχο να ..συνθέσει το παζλ,ώστε η Κρητική ομάδα να ...κάνει ένα πέρασμα από την κατηγορία και να αποκτήσει την...φυσική της θέση ,που δεν είναι άλλη από την Α2.

Δευτέρα ξεκινούν και οι Εφηβοι -Νεοι.




Το ρόστερ ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις που έχει ο Β.Βλάχος ,(κάτι που τον προβλημάτιζε πέρυσι ).Φέτος έχει όλα τα στοιχεία εκείνα που ζητούσε και....συζητούσε.Ικανούς με  πλούσια αθλητικά προσόντα παίκτες,με συγκεκριμένους ρόλους και στόχους και το σπουδαιότερο....Δραματική πτώση του μ/ο ηλικίας που καθιστά τον ΟΦΗ την νεαρότερη Κρητική ομάδα σε όλες τις(εθνικές) κατηγορίες!!!!!!
Τα υπόλοιπα είναι περιττά.Όλα θα φανούν στο...παρκέ.
-Για 2η φορά μέσα στο καλοκαίρι ( η πρώτη ήταν στο τέλος της σαιζόν), ο προπονητής  των Εφήβων  Γιώργος Γωνιωτάκης ,μάζεψε τους αθλητές του(σύσσωμοι) σε  γνωστή καφετέρια ,με σκοπό να τους δώσει το πρόγραμμα προετοιμασίας ,που ξεκινά την Δευτέρα.Ο ικανότατος προπονητής θα ξεκινήσει με διπλές προπονήσεις στο ΒΑΚ πρωί-απόγευμα, δίνοντας πρώτο μέλημα στην απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης.Και όπως , μας δήλωσε στόχος για την νεα σαιζόν:"Να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ, που να αρέσει στα παιδιά".
-Τα υπόλοιπα τμήματα ως γνωστό θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Εφόδου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.