ΟΦΗ:Ανακοίνωσε Μαντενίδη,συνεχίζει ο ο Παναγάκης


Ολοκληρώνει το ρόστερ του ο ΟΦΗ με την παραμονή του Σάκη Παναγάκη  στην ομάδα ,ενώ η.... Δραμινή  συνοικία μεγάλωσε με την απόκτηση του ικανοτάτου γκαρντ Ορέστη Μαντενίδη.Με τον Γιώργο Κουκά να ακολουθεί ..αντίθετο δρομολόγιο (Ίκαρους Σερρών), ο Β.Βλάχος που εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητές του (ιδιαίτερα αθλητικός με περιθώρια βελτίωσης),ζήτησε την απόκτηση του Θεσσαλονικιού 23χρονου γκαρντ.
-Παράλληλα όπως έχομε γράψει πρώτοι Πανελλαδικά ο Σπύρος Μούρτος ,τα έχει βρει σε όλα με τους Κρητικούς   και είναι θέμα χρόνου η κάθοδος του στο Ηράκλειο.



-"Το Τμήμα Μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ανακοινώνει την συνεργασία με τον Ορέστη Ματενίδη. Ο Ορέστης Ματενίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 3-7-1987, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στην θέση του point– guard, ενώ είναι φοιτητής στην Θεολογική Σχολή της Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Μακεδονικό, συνέχισε σε ΧΑΝΘ, Μακάμπι Θεσσαλονίκης, Γουμένισσα, ICBS και πέρυσι αγωνίσθηκε στην Α2 με τον ΚΑΟΔ έχοντας συμμετοχή 258’ σε 27 αγώνες, 58 πόντους, 23/36 ελεύθερες βολές (63%), 13/34 δίποντα (38%), 3/17 τρίποντα (17%), 20 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Ο Ορέστης Ματενίδης, που θα δώσει το παρόν στην πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ την Δευτέρα 23-8-10 στις 7μμ στο ΒΑΚ δήλωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ : "με κέρδισε αμέσως ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση του ΟΦΗ. Έρχομαι σε μια άρτια οργανωμένη ομάδα με πολύ ισχυρό τεχνικό τιμ και ποιοτικό υλικό. Θα προσπαθήσω και εγώ με όλες τις δυνάμεις μου να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για φέτος, δηλαδή στην άνοδο στην Α2.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε: "Προσθέσαμε στο ρόστερ της ομάδας ένα 23χρονο ψηλό guard που παίζει καλή άμυνα, ένα δυνατό παίκτη με ιδιαίτερα αθλητικά χαρακτηριστικά, που έχει όρεξη και κίνητρο για να αποδώσει όσο γίνεται καλύτερα".

 -Το Τμήμα Μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ανακοινώνει με χαρά την συνέχιση για 4η χρονιά της συνεργασίας με τον Σάκη Παναγάκη.

O Σάκης Παναγάκης γεννήθηκε στις 15-5-83 και αγωνίζεται στην θέση του point guard.

Ο Σάκης Παναγάκης δήλωσε : “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι στον ΟΦΗ για 4η συνεχόμενη χρονιά προσπαθώντας  να φθάσω τις επιδόσεις του … Νίκου Δελατόλα και το μεγάλο ρεκόρ τους των 11 χρόνων παραμονής του στην ομάδα. Συνεχίζω στην ομάδα που ήθελα να αγωνισθώ και για αυτό ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και ιδιαίτερα την οικογένεια Ξημέρη, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσουμε φέτος όλοι μαζί να επανορθώσουμε την άσχημη περυσινή πορεία μας και ο ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που πρέπει είναι η θέση του”.

Ο Βαγγέλης Βλάχος ανέφερε για τον Σάκη Παναγάκη ότι “ότι είναι ένας έμπειρος παίκτης, που αγαπάει και ξέρει την ομάδα και η βοήθεια του αναμένεται και φέτος να είναι πολύτιμη”.
-Περιμένοντας τον Μούρτο...
Ο 20χρονος παίκτης που έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση του ΟΦΗ ωστόσο ο λόγος που η μεταγραφή του δεν έχει ολοκληρωθεί είναι η... οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο  τεχνικός του Άρη Σαρόν Ντρούχερ να μην υπολογίζει τον Μούρτο ωστόσο το γεγονός ότι το ρόστερ της ομάδας δεν έχει ολοκληρωθεί, δεν επιτρέπει στον Ισραηλινό να δώσει το "οκ" για την παραχώρηση του.

Μάλιστα στον ΟΦΗ καταβάλλουν προσπάθειες να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα και ο Μούρτος να βρίσκεται στην "πρώτη" της Δευτέρας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.