ΟΦΗ:Κουκάς και Μούρτος οι πρώτοι στόχοι


Το "Κρητικό μπάσκετ' επιβεβαιώθηκε.σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εφημερίδων και ιστοσελίδων ο  Γιώργος Κουκάς και ο Σπύρος Μούρτος είναι οι πρωταρχικοί στόχοι.Από εκεί και πέρα ,(σύμφωνα με τα ρεπορτάζ) πρώτος υποψήφιος παραμένει ο Τζακόπουλος.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του ΟΦΗ



Πρώτοι εμείς αναφέραμε στο τέλος Ιουλίου ότι ο ΟΦΗ θα αποκτήσει με μορφή δανεισμού τον παίκτη του Αρη Σπύρο Μούρτο.Ο δανεισμός είναι έργο Μιχάλη Ρωμανίδη,ενώ ρωτήθηκε (έχοντας πολύ καλή άποψη) και ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ κ.Στέφανος Δέδας.

Ο νεαρός παίκτης θα ταράξει "τα λιμνάζοντα ύδατα" του νησιού μας,αφού σε διακρίσεις είναι εφάμιλλος του Π.Μπαρλά.Συγκεκριμένα  είναι:
-Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων το 2009…
-Πρωταθλητής Ελλάδας με την εφηβική ομάδα του Άρη το 2009…
Από το 2007 ανήκει στον Αρη που τον πήρε από τον Γ.Σ.Ιτέας,έχει ύψος 1.98,γεννήθηκε το 1990 , είναι  Guard,ενώ η φετινή του συμμετοχή στην ομάδα του είναι 2 πόντους  με 1/3 δίποντα σε 4 παιχνίδια σε 23:12 λεπτά συμμετοχής.ενώ μάζεψε 4 "σκουπίδια".

-Ο έτερος γκαρντ είναι ο Γιώργος Κουκάς(και γι αυτόν γράψαμε πρώτοι), ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ποιόν θα επιλέξει ανάμεσα σε ΑΓΟΡ και ΟΦΗ που του έχει κάνει πρόταση.Πάντως  ο παίκτης (που αρέσει πολύ σε Β.Βλάχο), έχει βάλει προτεραιότητα ομάδα της Αθήνας (Παγκράτι ;) και λόγω σπουδών (αφού εκεί φοιτά) και λόγω ότι στον πάγκο του Παγκρατίου βρίσκεται ο Δ.Λαγός που είναι ο αγαπημένος του προπονητής.
  

Ο Γίωργος Κουκάς είχε σε 26 παιχνίδια 218 πόντους 45% στα δίποντα και 27% στα τρίποντα.Είχε 21 κλεψίματα και 87 ασίστ, με τενετξ 0.273

-Αυτός που (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ) τα  έχει βρει με τον ΟΦΗ είναι ο Τριαντάφυλλος Τζακόπουλος.κι αυτός όμως σαν πρώτο στόχο έχει σκοπό ομάδα του εξωτερικού.
  
Ο πρώην παίκτης της  Ολυμπιας Λάρισας ,έχει γεννηθεί το 1985, έχει ύψος 1.85 και έχει αγωνιστεί σε Σιάτιστα (τότε είχε παίξει στην Εθνική Παίδων σε 10 αγώνες και είχε 28π.) Μακεδονικό, Λαμία, ΜΕΝΤ και πέρυσι στην Ολύμπια Λ. στην Α1 έχοντας 40π. (16/27β, 9/23 διπ., 2/12 τριπ., 17-9 ριμπ., 25 ασ., 11 κλεψ., σε 20 ματς 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.