Παρωδίες και τραγωδίες


Το  άρθρο που  δημοσιεύτηκε στην Εφ."ΠΑΤΡΙΣ"το Σάββατο 09 Αυγούστου , δεν μπορούμε να πούμε ότι αντικατοπτρίζει την εικόνα που πραγματικά αποτυπώθηκε από την συνέχιση της ετήσιας Γ.Σ.



-Το άρθρο αναφέρει για κλειστές πόρτες που όμως τα σωματεία δεν έχουν καμία ευθύνη.Αντίθετα αυτά πρέπει να ζητάνε ευθύνες γιατί αν και έδωσαν το "παρών" τα περισσότερα, κάποιοι άλλοι προτίμησαν να κάνουν "τα μπάνια του λαού".

-Σαφώς και είναι παράτυπο να ψηφίσουν σωματεία και εκπρόσωποι που δεν είχαν οριστεί αλλά όλα τα σωματεία πάνω απ΄ολα σεβάστηκαν την κρισιμότητα της κατάστασης και έπρεπε να ακουστούν όλες οι απόψεις,καλές η κακές ,σωστό ή λάθος.

-Και μόνο που παραβρέθηκε (με ταξί παρακαλώ !!!!) ο   ορισθείς γραμματέας της ετήσιας  Γ.Σ ο Γεραπετρίτης κ.κ.Βαγγέλης Πλεξουσάκης ήταν αρκετό.Αλλά ο δραστήριος πρόεδρος της "νύφης του Λιβυκού",'επραξε στο ακέραιο το καθήκον του αφού και έξι σελίδες με τα πρακτικά της συνέλευσης συμπλήρωσε(και μαγνητοφωνημένη  ήταν) ,και  ο μόνος που έλεγε να "κάτσουμε όσο χρόνο χρειαστεί για να λυθούν τα θέματα".

-Είναι εντελώς λάθος (το άρθρο),στην αναφορά του ότι οι εκπρόσωποι δεν είχαν την αίσθηση των τυπικών θεμάτων.Τους ενδιέφερε άμεσα τι θα γίνει στο μέλλον.Ορισμένα από αυτά έχουν πραγματοποιήσει κάποιες συναντήσεις,τοποθετήθηκαν για τα οικονομικά λέγοντας πως :"είναι θέμα Δ.Σ και όπου αλλού έχουν πάει".
το μόνο που δεν είχαν ήταν εμπειρίες από τέτοιες συνελεύσεις.Αλλά παρατηρήσατε αυτό και δεν παρατηρήσατε το σπουδαιότερο:Ότι ήταν ΝΕΟΙ άνθρωποι ΑΦΘΑΡΤΟΙ και με την δίψα για την ανάπτυξη του μπάσκετ , τόσο στα σωματεία τους ,όσο και Παγκρήτια γενικότερα.

Και ολοκληρώνουμε λέγοντας ότι ;"τέτοιες συνελεύσεις θέλομε.Δημοκρατικές ,με πολλές απόψεις ,με ιδέες, και προβληματισμούς,αλλά προ πάντως με ΝΕΟΥΣ ανθρώπους στο χώρο.Επειδή ο  υποφαινόμενος έχει την χαρά να συμμετείχε στα περισσότερα Δ.Σ. φέτος τονίζει ότι τέτοιες συνελεύσεις χρειαζόμαστε.Και προ πάντως με νέους ανθρώπους.

Στην πολιτική υπάρχει μια λέξη που ονομάζεται "φθορά".Στην ΕΚΑΣΚ υπάρχει στα μέλη της, παρόμοια  στο λεξιλόγιό της ;



Το άρθρο:
Αυτή δεν ήταν Γενική Συνέλευση ΕΚΑΣΚ, αλλά μια παρωδία. Από τη μία οι εκπρόσωποι των σωματείων και τα τρία μόλις μέλη της Ένωσης βρήκαν τις πόρτες του “Λίντο” κλειστές και από την άλλη, παρά τις αντιρρήσεις του προέδρου της Γ.Σ. κ. Βαρζακιάν τα σωματεία δέχθηκαν να έχουν άποψη και να ψηφίσουν εκπρόσωποι που δεν είχαν οριστεί και ήταν περισσότεροι από την πρώτη Γ.Σ., ενώ η προχθεσινή ήταν συνεχιζόμενη. Κάτι που είναι παράτυπο. Μία Γ. Συνέλευση που ο Γραμματέας της ενδιαφερόταν πιο πολύ να πει τις απόψεις του παρά να σημειώνει τα λεγόμενα στα πρακτικά, που οι εκπρόσωποι των συλλόγων δεν είχαν και πολύ την αίσθηση των τυπικών θεμάτων της Γ.Σ. και έλεγαν ό,τι ήθελαν, παρά τις προσπάθειες του κ. Βαρζακιάν να τους φέρει σε... ίσιο δρόμο. Αν θέλουμε τέτοιες συνελεύσεις, καλυτέρα να μην γίνονται!!
Α.Π.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.