Αήττητη συνεχίζει στη Ρουμανία η εθνική μπάσκετ νεανίδων


Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ νεανίδων (Β' κατηγορία) διεξάγεται στην πόλη Τιμισοάρα της Ρουμανίας και η εθνική μας (έχοντας στη σύνθεσή της,τη Μαρία Σαρτζετάκη, από το Αρκάδι  και την χανιωτοπούλα αθλήτρια του ΔΑΣΑΛ, Ρία Πατεράκη,  ), έχει πετύχει τρείς νίκες στα ισάριθμα μέχρι τώρα παιχνίδια της.




Στην πρεμιέρα κέρδισε το Λουξεμβούργο με 81 -38 (11 πόντους μ' ένα τρίποντο η Πατεράκη, 3 η Σαρτζετάκη) και στη συνέχεια νίκησε -κατά σειρά- την Ελβετία [82-41, Πατεράκη 9, Σαρτζετάκη 7 (1)] και την Πορτογαλία (61-46, Πατεράκη 7).
Η ομάδα του Τάκη Μπακογιώργου είχε χθες ρεπό και σήμερα παίζει (6μμ) με την "οικοδέσποινα" Ρουμανία, για την πρωτιά στον Α' όμιλο της διοργάνωσης.

* Αντίθετα, η εθνική μας ομάδα κορασίδων, με την οποία αγωνίζεται και η αθλήτρια του ΟΑΧ, Ελευθερία Ακρίβου, "μετράει" δυο ήττες στο τουρνουά προετοιμασίας της Ιταλίας, εν όψει του αντίστοιχου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα, το διάστημα 12-22 Αυγούστου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε την 1η ημέρα 78-43 (2 πόντους η Ακρίβου) από τη Ρωσία και τη 2η από τη διοργανώτρια Ιταλία με 65-42.
(Εφ."Χανιώτικα Νεα")
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.