Το μέλλον του Παναγάκη ,ο Κρίτσαλος στο Λεωνίδιο


Διαβάσαμε και αντιγράφομε απο το έγκριτο σαιτ "www.basketnet.gr",οτι ο Σάκης Παναγάκης αποτελεί "μήλον της έριδος " σε τρείς ομάδες ενω ο νίκος Κρίτσαλος αποχαιρέτησε την "Δουκός Μποφώρ" για άλλες πολιτείες....
Αναλυτικά....




"Βροχή" προτάσεων για Παναγάκη

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Σάκη Παναγάκη την περασμένη σεζόν με την φανέλα του ΟΦΗ τον έχουν μετατρέψει σε "μήλο της Έριδος" ανάμεσα στην κρητική ομάδα, την Ολυμπιάδα Πατρών και τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Και οι τρεις ομάδες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για την απόκτηση του έμπειρου πλέι μέικερ, όμως για εκείνον προέχει ο ΟΦΗ.

Δική του επιθυμία είναι να μπορέσει να παραμείνει στην κρητική ομάδα, αλλά οι προτάσεις από Ολυμπιάδα και Κόροιβο υπάρχουν και η τελική απόφαση θα είναι δύσκολη.

Την περασμένη σεζόν ο 27χρονος πλέι μέικερ είχε μέσο όρο 8 πόντους, 2,6 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ ανά αγώνα.




Πήρε Κρίτσαλο το Λεωνίδιο!

Το Λεωνίδιο προχώρησε σε μια «κίνηση ματ» καθώς απέκτησε τον Νίκο Κρίτσαλο. Ο έμπειρος παίκτης ήθελε να μείνει στο Ηράκλειο αλλά τελικά αφού είδε ότι δεν υπήρχε κάποια αντίδραση από τον σύλλογο τότε αποφάσισε να στραφεί στον σύλλογο της Πελοποννήσου.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.