Παραμένει ο Σουφλιάς στον ΟΦΗ


Σύμφωνα με ανακοίνωση από το επίσημο σαιτ του ΟΦΗ ( ο καλύτερος κατά την γνώμη μας παίκτης) ο Θανάσης Σουφλιάς ("Σούφλι" κατά τους συμπαίκτες του), θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του ΟΦΗ ενώ ο Μ.Χαλκιαδάκης αποχωρεί (και στο επόμενο ρεπορτάζ θα σας πούμε που θα καταλήξει...
Η ανακοίνωση.....




Το Τμήμα Μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θανάση Σουφλιά, ενώ ο Μάνος Χαλκιαδάκης δεν θα συνεχίσει φέτος στην ομάδα.

Τον συμπολίτη μας Μάνο Χαλκιαδάκη τον ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα, του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αθλητική του σταδιοδρομία και είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν στον μέλλον και ο Μάνος θα προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του, αν όχι στον αγωνιστικό τομέα σε άλλες θέσεις.

Ο Θανάσης Σουφλιάς αμέσως μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ δήλωσε :

Είμαι πολύ χαρούμενος που και φέτος θα είμαι στον ΟΦΗ, μια ομάδα με οικογενειακό περιβάλλον και όπου όλα είναι οργανωμένα στην εντέλεια. Στην περυσινή χρονιά αν και σε προσωπικό επίπεδο είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μου, στεναχωρήθηκα που δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να παραμείνουμε στην Α2. Φέτος η ομάδα στήνεται από την αρχή και έχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια είμαι σίγουρος ότι αν δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά θα ανέβουμε ξανά στην μεγάλη κατηγορία.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.