Τελετή λήξης του 1ου Summer BASKETBALL School

Με την ταχύτητα του φωτός και με "360 ΜΟΙΡΕΣ" στροφή στον αέρα κατευθείαν από το X - FACTOR στην τελετή λήξης του SBS θα τραγουδήσει ο.......................................

-Στο group 360 ΜΟΙΡΕΣ ο δικός μας Φαίδωνας έχει το δικό του πρωταγωνιστικό ρόλο.Το group αποτελείται από 5 αγόρια, που αρχικώς δήλωσαν συμμετοχή για να διαγωνιστούν solo, αλλά οι κριτές τους έκαναν group. Το πιο τρελό τους όνειρο είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον κύριο Λεβέντη και μετά το τέλος του X-Factor και να μπορέσουν να κάνουν καριέρα και εκτός Ελλάδας. Τα παιδιά αξίζουν και τη δική σας συμπαράσταση.




ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ
(ΚΙΘΑΡΑ - ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ)


Γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1991 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι γιός του χρυσοχόου και χορηγού της ομάδας μας Γιώργου Αναστασάκη και της Δέσποινας Περογαμβράκη που γεννήθηκε στις Ασίτες.
Σπουδάζει οικονομικά και marketing στην Αθήνα αλλά έχει κάνει σπουδές στην κλασική κιθάρα, στη θεωρία και στην αρμονία της μουσικής. Έχει τραγουδήσει ερασιτεχνικά σε διάφορες μουσικές σκηνές στη Κρήτη, ενώ το 2008 κέρδισε 2 πρώτα βραβεία σε παγκρήτιο επίπεδο στην κατηγορία «Ευρωπαικό τραγούδι» και στην κατηγορία «Έντεχνο Ελληνικό τραγούδι». Το 2009 κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία « Ευρωπαϊκή μουσική» σε τοπικό διαγωνισμό.
Χόμπι του είναι ο στίβος, η μουσική και οι βόλτες με φίλους.

Κορίτσια και αγόρια του SBS και όχι μόνο, την Παρασκευή το βράδυ θα είναι μαζί μας ένας νεαρός ταλαντούχος τραγουδιστής που και αυτός όπως και εσείς κάνει μια προσπάθεια έτσι ώστε τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα!!!!!!?????


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΣΟΚΟΛΑΤΟΥΧΟ ΡΟΦΗΜΑ "FROCCINO",
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ "ΔΑΝΔΑΛΗ", ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΚΡΗΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟ", 
ΠΑΓΩΤΟ NESTLE, ΝΕΡΟ, κ.ά. 


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.