Χερονάσιος:Με Σάκη Καραφύλη στο τιμόνι

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας  της Χερσονήσου.Από τον Μάιο που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου ο Στέφανος Τσαγκαράκης, και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ,έχουν ήδη αποκτήσει κάποιους αθλητές ενώ βρήκαν και τον άνθρωπο που θα του παραδώσουν τα "κλειδιά' των αποδυτηρίων.Αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην παίκτη του Ηράκλειο Σάκη Καραφύλλη.Να τονίσουμε  ότι και πέρυσι ο ίδιος προπονητής είχε περάσει για ένα φεγγάρι από την κοσμοπολίτικη περιοχή, αλλά δεν "στέριωσε",λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων..

Μεταγραφικά-Απέκτησε Τσιγαρίδα, Νεραντζουλάκη,Κρεμασμένο, Συντιχάκη




Από ....Αλικαρνασσό μεριά ψώνισε ο Χερονάσιος και κυρίως νεαρούς παίκτες ,προκειμένου να στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας για τη νέα περίοδο.

 Συγκεκριμένα κάτοικοι Χερσονήσου έγιναν  τρεις αθλητές από τον Ηρόδοτο, οι Κρεμασμένος, Τσιγαρίδας, Νεραντζουλάκης, ενώ απέκτησαν   και τον Μίλτο Συντιχάκη από τον Ανδρογέα.

Από την περυσινή  ομάδα,αποχώρησαν οι Καρυστινός, Κοντογιωργάκης και οι δανεικοί από τον ΟΦΗ Περάκης, Λαγουδάκης.

Επίσης αποφάσισε να....ξεκρεμάσει τα παπούτσια του  , ο μέχρι πρότινος προπονητής των ακαδημιών του συλλόγου Κώστας Κουτρούλης. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.