Μ.Ξημέρης:Έχουμε δεχτεί πρόταση για συγχώνευση»

(Athletic Radio)O M.Ξημέρης αποκάλυψε στον Athletic Radio 104,2 ότι ο ΟΦΗ έχει δεχτεί πρόταση για συγχώνευση από ομάδα της Α1.Επιβεβαιώνει έτσι εγκριτο basketblog για την είδηση που έγραψε ,ενω και οι δικές μας πληροφορίες (εμείς ξέρομε και ποσά που έχουν ακουστεί), συγκλίνουν σε αυτή την είδηση.           
 Παράλληλα ο έφορος του ΟΦΗ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα Βλάχου ενώ ,τόνισε ότι υπάρχουν επαφές με παίκτες για την ανανέωση του υλικού ,οι οποίες θα είναι μεγάλες,ενώ τέλος παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη την φετινή σαιζόν.,
Αναλυτικά όπως αντιγράψαμε την συνέντευξη:



-Για το ενδεχόμενο να συγχωνευτεί ο ΟΦΗ: «Έχουμε δεχτεί πρόταση από ομάδα της Α1 για να συγχωνευτούμε και να μεταφέρει την έδρα της στο Ηράκλειο. Αυτήν την στιγμή δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, Υπάρχει η σκέψη στην ομάδα και θα το δούμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Μας βρίσκει θετικούς μια τέτοια εξέλιξη, αρκεί όμως να βρίσκεται σε ένα λογικό πλαίσιο ότι γίνει».

-Για τον υποβιβασμό του ΟΦΗ: «Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε συνηθίσει στις ήττες αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Πάντα δημιουργούνται διαφορετικά συναισθήματα και ανάλογα με τις επιτυχίες ή αποτυχίες υπάρχει και το ανάλογο κλίμα. Είχαμε επαφή με πέντε παίκτες και θα κοιτάξουμε να κλείσουν γρήγορα οι εκκρεμότητες. Έγιναν λάθη την φετινή χρονιά όμως είναι πολλοί οι λόγοι που έφτασε η ομάδα στον υποβιβασμό. Ανεβήκαμε στην Α2 την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να μην προλάβουμε να δημιουργήσουμε την ομάδα που θα θέλαμε. Δυστυχώς δεν αναβλήθηκε το παιχνίδι κυπέλλου με αποτέλεσμα να μην προλάβουμε να αποδεσμεύσουμε τους παίκτες που θα θέλαμε».

-Για τις κινήσεις που θα γίνουν τη νέα περίοδο: «Έκλεισε ο κύκλος της ομάδας και θα γίνουν μεγάλες αλλαγές. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου και να βρεθεί δίπλα μας τη νέα περίοδο. Ξεκινήσαμε καλά όμως χάσαμε στον πόντο αρκετά παιχνίδια με αποτέλεσμα να πέσει η ψυχολογία μας. Όμως συνέβησαν αρκετές γελοιότητες στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ομάδες που πάλευαν για την παραμονή μεταμορφώθηκαν και έκαναν εμφανίσεις… πρωταθλητή».

-Για τον Βαγγέλη Βλάχο: «Δεν έχει γίνει ακόμα καμία συζήτηση με τον Βαγγέλη Βλάχο. Δεν ρίχνουμε ευθύνη σε εκείνον για την μετέπειτα πορεία της ομάδας και μας αφήνουν παγερά αδιάφορους όσα γράφονται για εκείνον».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.