ΤΟ 1ο camp μπάσκετ στα Χανιά

(haniotika-nea.gr)Μετά από αρκετά χρόνια, θα λειτουργήσει στην πόλη μας (21-26 Ιουνίου, στο κλειστό του Εθνικού Σταδίου) προπονητικό καμπ μπάσκετ για παιδιά νεαρής ηλικίας.
Είναι μια πρωτοβουλία της επιτροπής μπάσκετ Χανίων, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με τον Βασίλη Φραγκιά, ο οποίος έχει την ευθύνη διοργάνωσης και διεξαγωγής του 1ου Chania Basketball Camp (CBC). Ο Φραγκιάς θεωρείται από τους καταξιωμένους τεχνικούς στο χώρο του μπάσκετ, μέχρι πρόσφατα ήταν στο πάγκο του Παγκρατίου (Α2 ανδρών), έχοντας μεγάλες επιτυχίες σε εθνικές μας κατηγορίες, αλλά κυρίως στην Κύπρο, όπου με τον Κεραυνό Λευκωσίας έφτασε στον τελικό του Eurocup Challenge. Ακόμη, έχει οργανώσει τα τελευταία χρόνια, στη Ρόδο, τα camps του Κολοσσού.
-Κατά τη διάρκεια του καμπ, επαγγελματίες παίκτες της Α1 Εθνικής κατηγορίας και έμπειροι προπονητές, θα διδάξουν (θεωρητικά και πρακτικά) τα μυστικά του μπάσκετ σε παιδιά ηλικίας 8-18 ετών, ενώ παρών θα είναι και ο γνωστός δημοσιογράφος, Δημήτρης Καρύδας (αρχισυντάκης στην εφημερίδα Πρωταθλητής -διευθυντής στο περιοδικό All Star-σχολιαστής στο NOVA Sports του NBA και του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ έχει και πλούσιο συγγραφικό έργο). Λεπτομέρειες για τη λειτουργία του καμπ θ' ανακοινωθούν σύντομα.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.