Ο Σύνδεσμος διαιτητών Κρήτης ,συγχαίρει τον Γιούχτα

Το περασμένο  Σαββατοκύριακο η ομάδα του «Γιούχτα»  διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία τουρνουά ακαδημιών μπάσκετ, στο οποίο  συμμετείχαν πολλές ομάδες της Κρήτης. Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης απέστειλε προς τον Πρόεδρο και τον προπονητή της εν λόγω ομάδας, την κάτωθι επιστολή:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

      Με  αφορμή το τουρνουά καλαθοσφαίρισης  παμπαίδων, παγκορασίδων και μίνι που διοργανώσατε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, θα θέλαμε να σας  συγχαρούμε για τις  προσπάθειες που καταβάλατε τόσο εσείς, όσο και οι συνεργάτες σας, οι οποίες απέδωσαν ένα ομολογουμένως εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι καταφέρατε για δύο ολόκληρες ημέρες να δώσετε χαρά σε εκατοντάδες μικρά παιδιά και να γεμίσετε τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου Αρχανών με γονείς και λάτρεις του μπάσκετ (πράγμα που δεν συναντάται πλέον ούτε σε παιχνίδια μεγαλύτερων κατηγοριών), αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία και σας καθιστά σαν παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς αθλητικούς συλλόγους του νησιού μας.

Εκτός αυτού, ο Σύνδεσμος μας θα ήθελε παράλληλα να σας ευχαριστήσει για το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας που παρείχατε σε όλα τα μέλη μας που παραβρέθηκαν στην εν λόγω εκδήλωση. Ευελπιστούμε ότι, στο μέλλον θα έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε ξανά μαζ
ί».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.