Νίκη για πολλούς λόγους




Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τη Νήαρ Ηστ και θέλει τη νίκη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους(5.30 Athletic Radio 104,2).
Μετά από δυο σερί ήττες το μπάσκετ του ΟΦΗ αγωνίζεται το Σάββατο (5.30μμ) στην Καισαριανή με αντίπαλο τη Νηαρ Ηστ για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Και βέβαια η ανάγκη κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα από τους παίκτες του Γιώργου Βόβορα γίνεται επιτακτική λόγω και των τελευταίων, άσχημων εμφανίσεων απέναντι σε Ίκαρο Καλλιθέας και Ερμή Λαγκάδα.
 

Τα αρνητικά αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγωνιστικών είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν... σύννεφα πάνω από κάποιους παίκτες που πλέον το μέλλον τους στην ομάδα δεν είναι σίγουρο. Και βέβαια δεν αποκλείεται να τεθεί ακόμα και θέμα προπονητή αν συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με τις κακές εμφανίσεις.
«Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς και αυτήν την εβδομάδα, αλλά τα παιδιά πιστεύω ότι έχουν καταλάβει τη σημασία του παιχνιδιού. Θα παλέψουμε για το καλύτερο στο παιχνίδι αυτό» τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιωργος Βόβορας.
Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο τραυματίας Σουφλιάς δεν θα αγωνιστεί.

To παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Athletic Radio 104,2

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.