ΑΓΟΡ:Φορτσάρει για Βουκαντίνοφ

Μια εξαιρετική περίπτωση κοινοτικού σούτινγκ γκαρντ εξετάζει το Ρέθυμνο Aegean και μάλιστα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Οι ιθύνοντες τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σέρβο γκάρντ Ιβάν Βουκαντίνοφ, που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Καβάλας, στα τρία τελευταία παιχνίδια.
O Σέρβος γκάρντ Ιβάν Βουκαντίνοφ
Ο ΑΓΟΡ προσπαθεί να κάνει το κόλπο γκρόσο με τον Σέρβο γκάρντ, αν και
υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία ότι η χρυσή τομή θα βρεθεί και ο 28χρονος γκάρντ θα δώσει τα χέρια και θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά με τη φανέλα του Ρεθύμνου. Ο Σέρβος έχει γεννηθεί στις 21 Οκτωβρίου 1981 και έχει ύψος 1.94.
Είναι αρκετά γνώριμος στους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους, από τη θητεία του στην Ολύμπια Λάρισας στην οποία αγωνίστηκε για δυο σεζόν (2005-07). Ο Βουκαντίνοφ στη συνέχεια έπαιξε στον Κεραυνό Λευκωσίας και στους Λάιονς του Βρσατς, αλλά και στην Μπέοπετρολ. Την περίοδο 2008-2009 βρέθηκε στην Μπέογκραντ της Σερβίας και στη συνέχεια στην ομάδα της Καβάλας, στην οποία αγωνίστηκε στους τρεις τελευταίους αγώνες της ομάδας στην Α1.
Ακόμη, ο ΑΓΟΡ περιμένει την απάντηση του Παναγιώτη Καραβανά, αλλά και του Σωκράτη Γκιζόγιαννη. Φυσικά και πάντα στα υπόψη είναι ο Δημήτρης Τότσιος, αλλά με το ενδιαφέρον του ΑΓΟΡ για τον Σέρβο Βουκαντίνοφ, έχει ατονίσει κάπως η περίπτωση του πρώην αρχηγού του Ηρακλή.
Εν τω μεταξύ με την φανέλλα του ΑΓΟΡ θα αγωνίζονται την νέα σαιζόν οι Λευτέρης Νεοφυτίδης και Νίκος Στυλιανού.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.