Νεοφυτίδης ,Τότσιος στο "στόχαστρο" του ΑΓΟΡ

Ηρεμία επικρατεί στα μεταγραφικά του Ρέθυμνο Aegean, που εξετάζει όμως δυό περοπτώσεις μεταγραφών.
Συγκεκριμένα ο προπονητής Ν.Καραγιάννης, σε συνεργασία με την επιτροπή αγωνιστικού σχεδιασμού, που αποτελείται από τους Γιώργο Μαμαλάκη, Κωστή Ζομπανάκη και Τάσο Τριαντάφυλλο, εξετάζουν λεπτομερώς κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση, που αφορούν σε θέσεις του γκάρντ και του φόργουόρντ.

Για την περιφεριακή θέση εξετάζεται η περίπτωση του 31 χρονου με ύψος 1,91 και πρώην αργηχό του Ηρακλή Κώστα Τότσιου.Ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ του Ηρακλή (8ος καλύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος), αποτελεί τον διακαή πόθο του Ρέθυμνο Aegean, για τη θέση του σούτινγκ γκάρντ, ποντάροντας στην ποιότητα του Σερραίου άσσου.
Οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο σημείο,(υπάρχει μικρή οικονομική διαφορά), ενω στον παίκτη ασκείται πίεση απο την ιδιαίτερη πατρίδα του(Ικαρος Σερρών) να αποκτηθεί.
Ταυτόχρονα για την θέση του φοργουόρντ εξετάζεται η περίπτωση του Λευτέρη Νεοφυτίδη.Οι διαπραγματεύσεις του ΑΓΟΡ με τον 23χρονο φόργουορντ που τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του ICBS, έχουν προχωρήσει ακόμη περισσότερο με τις δύο πλευρές να είναι επίσης, κοντά σε συμφωνία.
Η ομάδα απο το Ρέθυμνο περιμένει ως γνωστό να ξεκαθαριστούν και οι περιπτώσεις από τους Σωκράτη Γκιζόγιαννη και Παναγιώτη Καραβάνα, ενώ πάντα δυνατά παίζει η περίπτωση του Σλοβένου Γκρέγκα Μάλι.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.