Ξεκίνησε το Ρέθυμνο Cretan Kings, με στόχο την παραμονή (pics).


To  Ρέθυμνο Cretan Kingsς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση thn Δευτέρα (20/08). Οι πράσινοι συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" ,ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και άρχισαν την προετοιμασία τους.

Φέτος  Ρέθυμνο Cretan Kings σε μια απαιτητική σαιζόν, έχει στόχο την παραμονή , ενώ ο προπονητής Σταύρος Μυκονιάτης ,ελπίζει σε όσες περισσότερες νίκες μπορεί η ομάδα.

Οι καινούριοι αθλητές Τζαμπρίλ Ντουράμ, Χριστόφορος Ραζής, Κέβιν Μπρέισι – Ντέιβις, Τζόρνταν Ουάσινγκτον, Αλέξανδρος Σιγκούνας, Κάρλτον Γκάιτον, Φίλιππος Καλογιαννίδης, Δημήτρης Κουρέπης, Κωνσταντίνος Οικονομόπουλος συνάντησαν τους «παλιούς» Ανδρέα Χριστοδούλου, Νίκο Ζαμπετάκη και Δημήτρη Τζαγκαράκη, ενώ για πρώτη φορά συμμετέχουν στην προετοιμασία οι νεαροί Ρεθυμνιώτες καλαθοσφαιριστές Νάσος Καλαϊτζάκης και Γιώργος Βοσκάκης, οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του Ρέθυμνο BC.

Τράβις Ντάνιελς και Ακόλντα Μανιάνγκ αναμένονται στο Ρέθυμνο τις επόμενες μέρες, εκεί όμως, στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" βρίσκονταν για την πρώτη προπόνηση οι Δημήτρης Μητρόπουλος (συνεργάτης του Σταύρου Μυκονιάτη), Χρήστος Μαραυγάκης (γυμναστής), Γιώργος Κούμουλος (Τεχνικός Διευθυντής), Μάρκος Τζωρτζινάκης (φυσιοθεραπευτής), Γιάννης Σταυριδάκης (φροντιστής) και τα μέλη της διοίκησης, ο μεγαλομέτοχος Κωστής Ζομπανάκης και οι Ηρακλής Μανουκαράκης, Μανώλης Γιαννούλης, Τάσος Τριαντάφυλλος, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Γιάννης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Σταγκουράκης, Αντώνης Παπουτσιδάκης, Στέλιος Σαμψών.

-"Είναι σαφώς μία πολύ δύσκολη χρονιά, με το πρωτάθλημα να αναμένεται ακόμη πιο ανταγωνιστικό, καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Οι στόχοι της ομάδας είναι πρώτα η παραμονή στην κατηγορία και από εκει και πέρα να πάρουμε όσο περισσότερες νίκες μπορούμε για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται" ήταν το σχόλιο του προπονητή του Ρεθύμνου, Σταύρου Μυκονιάτη, με τον Ανδρέα Χριστοδούλου να μην ξεχνάει τον καλό του φίλο, Χάρη Γιαννόπουλο: "Θεωρώ πως έχω μάθει από εκείνον Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, οι ευθύνες μου θα είναι περισσότερες. Είναι κάτι που το ήθελα από την αρχή και χαίρομαι που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτόν τον ρόλο".

-Ο Διευθύνων Σύμβουλος και εκπρόσωπος της ομάδας στον ΕΣΑΚΕ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, δήλωσε:
"Εμείς ουσιαστικά ανανεώσαμε την ομάδα σε μεγάλο βαθμό. Ξεκινήσαμε με τον Σταύρο Μυκονιάτη, ο οποίος πλέον είναι πρώτος προπονητής, έπειτα από μία δεκαετία που βρίσκεται μαζί μας και είναι άριστος γνώστης της πραγματικότητας της ομάδας μας. Είμαστε ευχαριστημένοι από το υπάρχον ρόστερ. Οι κινήσεις που κάναμε είναι αυτές που θέλαμε και είμαστε αισιόδοξοι για τη φετινή πορεία της ομάδας. 

Δείτε τις εικόνες:





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.