Ξεκίνησε δυναμικά η προετοιμασία του Δειλινού.


Με την παλιά φρουρά στη θέση της, αρκετά νέα πρόσωπα, πολλά χαμόγελα, αισιοδοξία και όνειρα για όμορφο ταξίδι, εν όψει της επιστροφής στη Γ’ Εθνική μπάσκετ, μετά από δέκα χρόνια,  , ξεκίνησε χθες (20/8) το απόγευμα από το κλ. Αλικαρνασσού η προετοιμασία του Δειλινού.

Το "παρών" στην πρώτη προπόνηση έδωσαν 11 αθλητές. Οι 6 που παρέμειναν στο ρόστερ των πρωταθλητών Ηρακλείου (Γρύλλης, Εκίζογλου, Λεφής, Μπορμπίδης, Γαϊτανάκης, Αντωνογιαννάκης) και τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα (Χασάπης, Γουμενάκης, Σπηλιόπουλος, Στέβοβιτς).

Ο ενδέκατος είναι ένας φοιτητής από την Κομοτηνή που αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 και θα δοκιμαστεί στις προπονήσεις. Εάν πείσει την τεχνική ηγεσία, θα αποκτηθεί και θα απομείνει άλλη μία προσθήκη (τεσσάρι πιθανότατα) για να κλείσει το ρόστερ.

Σκληρή δουλειά, συγκέντρωση, προσήλωση στο στόχο. Αυτά θέλει να δει από τους παίκτες του ο Γιώργος Γωνιωτάκης,όσον αφορά  τις βασικές γραμμές της φιλοσοφίας και του τρόπου δουλειάς που θα γίνει από εδώ και πέρα ,σε μια σαφώς απαιτητική κατηγορία, που έχει όμως πολλές προκλήσεις.

Η διοίκηση του Δειλινού με ανακοίνωσή της στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook, αναφέρει για την προετοιμασία,  ευχαριστώντας παράλληλα, την ομάδα του Ηροδότου, για την παραχώρηση του κλ "Μ. Μερκούρη":

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας για τη νέα απαιτητική σεζόν στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Το παρόν έδωσαν όλοι οι αθλητές του σωματείου συν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα...
Το σωματείο μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση του Ηροδότου Α.Ο.Ν.Α. για την παραχώρηση του γηπέδου για την πραγματοποίηση των προπονήσεων της ομάδας μας..."
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.