Η Κόρινθος παρουσίασε τον Γιάννο Τζάνη.


Όπως σας είχαμε αναφέρει στο facebook , ο νεαρός ταλαντούχος προπονητής των παιδοεφηβικών του Ηράκλειο, Γιάννος Τζάνης, με επιτυχίες τόσο στις υποδομές και του Εργοτελη , αποτελεί πλέον , τον άμεσο συνεργάτη του Τάσου Νικητόπουλου , στον  ΚΑΟ Κορίνθου, με τον Γιάννο  να αφήνει την Κρήτη και το Ηράκλειο, και να εντάσσεται στο προπονητικό τιμ της ομάδας της Πελοποννήσου, σε μια νέα πρόκληση.

Αναλυτικά :
"Ο Σύλλογος μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννο Τζάνη ως άμεσου συνεργάτη του προπονητή μας Τάσου Νικητόπουλου.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την προσθήκη στον Σύλλογο μας ενός ιδιαίτερα ταλαντούχου προπονητή γνώστη των Εθνικών κατηγοριών και ικανού στη διαχείριση – ανάπτυξη των νέων αθλητών.
Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννος εργάστηκε ως Βοηθός Προπονητή σε Εργοτέλη και Ηράκλειο καθώς επίσης και προπονητής των Εφηβικών αντίστοιχων τμημάτων τους με μεγάλη επιτυχία.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΚΑΟ Κορίνθου με την ευχή το προπονητικό επιτελείο Νικητόπουλος – Τζάνης να φέρει πολλές επιτυχίες στον Σύλλογο μας".

Τι είχαμε αναφέρει από 18 Ιουλίου .
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.