Έγινε "ημίθεος" ο Κρητικός Σ.Τζουγκαράκης.


Στον Σάββα Τζουγκαράγκη κατέληξαν οι κυανόλευκοι προκειμένου να ενισχυθούν στην θέση του σέντερ. Ο 32 χρονος Χανιωτης αθλητής θα αναλάβει να γεμίζει την ρακέτα του Ημίθεου στην προσπάθεια να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Έτσι η  "φροντ λαιν" του Ηρακλή, "γεμίζει" σε μεγάλο βαθμό καθώς  μετά τον Σταμάτη Μπένα, με την προσθήκη του  Σάββα Τζουγκαράκη, δημιουργει ένα πολύ δυνατό δίδυμο.

Ο 32χρονος Χανιώτης σέντερ αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια στον Αρκαδικό, με τον οποίο συμμετείχε τη σεζόν 2015-2016 στην Basket League, ενώ πέρυσι είχε 16,3 πόντους, όντας ο πέμπτος σκόρερ της Α2 και 7,6 ριμπάουντ, κατέχοντας την ίδια θέση.  

Εκτός από τον Αρκαδικό έχει περάσει από τον ΓΑΣ Αετό, Ηλυσιακό, Αμύντα, Παγκράτι, Νήαρ Ήστ, Άλιμο και Π.Φάληρο.

Ο Τζουγκαράκης βρίσκεται στην πιο ώριμη μπασκετική ηλικία της καριέρας του, και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τον Ηρακλή, και την ομάδα που δημιουργεί ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, η οποία έχει ως μοναδικό στόχο τον πρωταθλητισμό.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.