Κλείνει Μαϊστρέλλη-Μπελεφάντη ο Εργοτέλης .Ενδιαφέρον για Χασάπη.


Μετά την ολοκλήρωση του θέματος της ανανέωσης της εμπιστοσύνης στον προπονητή Γ.Βισκαδουράκη, ο Εργοτέλης, ξεκίνησε αμέσως σειρά διαβουλεύσεων με αθλητές τους οποίους θα πορευτεί την νέα σαιζόν.

Οι  "κιτρινόμαυροι" έχουν βάλει σε πολύ καλό δρόμο δυο περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν και σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι κοντά σε συμφωνία με τον Βασίλη Μαϊτρέλλη και Μαρίνο Μπελεφάντη.

Ο έμπειρος Βασίλης Μαϊστρέλης (33 χρονών 1.85 ύψος, θέση 1-2), που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον ΟΦΗ και στην Γ Εθνική, σκεφτόταν αρχικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να σταματήσει το μπασκετ ως παίκτης, αλλά οι άνθρωποι του Εργοτέλη , τον έπεισαν δίνοντάς του μια νέα προοπτική.

Από την άλλη , Μαρίνος Μπελεφάντης (23 ετών,ύψος 1,96) , έχει αγωνιστεί κυρίως στο τοπικό της ΕΚΑΣΚ, αρχικά με την φανέλα του Φιλαθλητικού, και στην συνέχεια Ηράκλειο, ΑΓΟΡ (υποδομές) και κυρίως στην Ακαδημία Ρεθύμνου, με καλή παρουσία. 

Για τους δυο παίκτες  δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες  έχουν γίνει οι σχετικές επαφές και έχει προκύψει αρχική συμφωνία και είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωσή τους.

Παράλληλα με τις προσθήκες, υπάρχει όμως και ενδιαφέρον για τον νεαρό Αλεξ Χασάπη, καθώς στο Δειλινό η περίπτωσή του φαίνεται να είναι από τα ονόματα που απασχολούν έντονα και έχουν γίνει επαφές  , ανάμεσα στις δυο ομάδες και μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις στο μέλλον.

Τέλος στον Εργοτέλη είναι πολύ πιθανό η επιστροφή δυο ακόμη αθλητών, που έχουν...προϊστορία με την "κιτρινόμαυρη" ομάδα και πέρυσι αγωνιζόταν σε ομάδες του τοπικού της ΕΚΑΣΚ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.