Οικογενεια ο ΟΑΧ .Γεύμα της διοίκησης στις ομάδες μπάσκετ (pics).


Σε ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα, η διοίκηση του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το δέσιμο μεταξύ των μελών, την αλληλοστήριξη και τον αλληλοσεβασμό που υπάρχει στις ομάδες μπασκετ του ΟΑΧ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ομίλου:
"Μέσα σε ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό κλίμα, η διοίκηση του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων είχε την ευκαιρία να περάσει ένα πολύ ευχάριστο βράδυ μαζί με τις ομάδες μπάσκετ Γυναικών, Κορασίδων και Παίδων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο “Αρισμαρί” στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, όπου για τρεις τουλάχιστον ώρες, το τεχνικό τιμ, οι παίκτες και οι παίκτριες των ομάδων, οι έφοροι του τμήματος, μέλη της διοίκησης του Ομίλου, ανάμεσά τους και ο πρόεδρος, Τάσος Δημολίτσας, απόλαυσαν ένα πολύ όμορφο γεύμα και αντάλλαξαν απόψεις για τη χρονιά που πέρασε, αλλά και για την επόμενη που ακολουθεί.

Στην ομιλία του, ο κ. Δημολίτσας συνεχάρη τις τρεις ομάδες για την απόλυτα επιτυχημένη φετινή τους πορεία. Οπως είναι εξάλλου γνωστό, αυτή των Κορασίδων, θα μετρήσει σε λίγες μέρες τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της τελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος, διεκδικώντας μια νέα πολύ σημαντική διάκριση. Η γυναικεία ομάδα από την πλευρά της κατάφερε να σφραγίσει το μεγάλο στόχο της παραμονής στην Α2 εθνική κατηγορία, ενώ η ομάδα των Παίδων είχε μία πολύ καλή πορεία, που εξαργυρώθηκε μέσω της συμμετοχής στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κρήτης. Ο πρόεδρος του ΟΑΧ τόνισε ότι οι αθλητές πρέπει να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, ενώ ειδική αναφορά έκανε στους εφόρους του τμήματος για τη βοήθειά τους, αλλά και στα μέλη του τεχνικού τιμ.

Ειδικότερα, ξεχωριστή ήταν η στιγμή όπου ο κ. Δημολίτσας χάρισε ένα παραδοσιακό κρητικό μαχαίρι στον κόουτς της ομάδας, Μιχάλη Κασικτσόγλου ευχαριστώντας τον για τις υπηρεσίες του, ενώ αναφορά έκανε στον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Ο Μιχ. Κασικτσόγλου συγκινημένος διάβασε τη μαντινάδα που έγραφε το μαχαίρι και στη συνέχεια ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΟΑΧ για την εμπιστοσύνη τους, όπως και τη συνεργάτιδά του στην τεχνική ηγεσία, Φρόσω Δημητρουλάκη. «Αυτά τα δύο χρόνια ήταν τα ωραιότερα της προπονητικής μου πορείας», τόνισε, πολύ συγκινημένος ο Θεσσαλινικιός τεχνικός, για ν’ ακολουθήσει ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από τους αθλητές.

Η βραδιά έκλεισε με την καλή παρέα να ανταλλάζει απόψεις γενικότερα για τον αθλητισμό και το… ραντεβού ανανεώθηκε σε λίγο καιρό από σήμερα, με την ελπίδα οι επιτυχίες του τμήματος να συνεχίσουν να είναι ανάλογες…"



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.