"Φουλάρει" για μεταγραφές το Δειλινό.



Ενδιαφέρουσες μεταγραφικά αναμένονται οι επόμενες εβδομάδες για το Δειλινό θέλοντας να εμπλουτίσει με ποιότητα το ρόστερ του ενόψει της επιστροφής του στην Γ΄Εθνική Ανδρών.

Η ομάδα του Δειλινού, έχει στόχο να εμφανίσει μια αμιγώς Κρητική ομάδα , ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στο πρεστίζ και την ιστορία που κουβαλά η ομάδα και παράλληλα θα μπορέσει να χτίσει ένα ρόστερ ικανό, που να είναι ανταγωνιστικό τη νέα σεζόν, ώστε να φανεί όσο το δυνατό πιο ελκυστική, στο (απαιτητικό) κοινό της πόλης του Ηρακλείου.

Μετά την ανανέωση στο πρόσωπο του προπονητικού τιμ της ομάδας (Γωνιωτάκη-Χαραλαμπάκη) , το Δειλινό ,έδωσε εξαπλή… ψήφο εμπιστοσύνης στους Γρύλλη, Αντωνογιαννάκη, Λεφή, Μπορμπίδη, Εκιζογλου και  Γαιτανακη.

Παράλληλα αποχαιρέτησε τέσσερις παίκτες τους Ζαχαρία Παντερή, Γιώργο Ζάγκλα, Χρήστο Δεσποινιάδη και Φαμπιάν Σαίξ, ευχαριστώντας για την προσφορά τους στην ομάδα και τώρα ξεκινά η συμπλήρωση..του παζλ.

Η ομάδα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις επαφές και συζητά με τους παίκτες που ενδιαφέρονται και ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Αλέξη Σπηλιόπουλου (20 χρόνων σέντερ, με καλή παρουσία πέρυσι στο τοπικό της ΕΚΑΣΚ, ως παίκτης της Πεδιάδας) και στον Δαμιανό Στέβοβιτς (18 ετών, 1.98 και ιδιαίτερα εξελίξιμο), από την  Πεδιάδα ΑΟΧ.

Επίσης όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ (πατήστε εδώ ), υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον νεαρό ταλαντούχο γκαρντ του Εργοτέλη Αλεξ Χασάπη, ο οποίος θα δώσει άλλη δυναμική στην περιφέρεια των "πρασίνων".

-Παράλληλα οι επαφές συνεχίζονται σε όλα τα μέτωπα καθώς η ομάδα  βρίσκεται σε συζητήσεις με νεαρό ταλαντούχο περιφερειακό (αριστερόχειρα , θέση 2-3) παίκτη , που πέρυσι διέπρεψε στο τοπικό της ΕΚΑΣΚ.
Ο αθλητής είναι κατ΄ αρχήν θετικός,  με τις συζητήσεις να συνεχίζονται , ώστε να πει το "πολυπόθητο" ναι.

Επίσης υπάρχει συμφωνία για επιστροφή αθλητή που αγωνιζόταν εκτός νησιού σε Εθνική κατηγορία  και είχε όλα αυτά τα χρόνια καλή παρουσία , αγωνιζόμενος στην περιφερειακή γραμμή (1-2), σε καλή ηλικία.

Όσον αφορά την θέση του ψηλού το Δειλινό έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος εκεί και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θέλουν  να έχει στα υπόψη του… μνηστήρα για τη συγκεκριμένη θέση.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.