Επιστροφή...στο Λίντο για το Ηράκλειο, που αναζητά... συμπαίκτες.


Στο Ηράκλειο, αμέσως μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, που τους βρίσκει στην Β΄Εθνική, έπιασαν αμέσως δουλειά για τις προκλήσεις της νέας σαιζόν , ξεκινώντας καθημερινά συναντήσεις η επιτροπή μπάσκετ με επιχειρηματίες της πόλης, ώστε να βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι που χρειάζονται για τις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Αρχικά εκδηλώθηκαν  σκέψεις να μην παραμείνει η ομάδα στη Β’ κατηγορία, όμως τα αποτελέσματα των επαφών ήταν ενθαρρυντικά (αρχικά) αν και η αναζήτηση για εξεύρεση επί πλέον πόρων συνεχίζεται .

Το μέλος της επιτροπής μπάσκετ Θανάσης Καλατζής, μιλώντας στην Εφημερίδα  “Νέα Κρήτη”, επισήμανε ότι :
"Και πέρυσι θέλαμε να πρωταγωνιστήσουμε στη Β’ Εθνική, όμως δεν μπορέσαμε. Το ίδιο θέλουμε και φέτος, ωστόσο χρειάζονται πολλά χρήματα. 
Περιμένουμε τον κόσμο να βοηθήσει. Δε θέλουμε πολλά από λίγους, αλλά λίγα από πολλούς. Π
Πρώτα πρέπει να οριστικοποιήσουμε το μπάτζετ και μετά να θέσουμε στόχους. Οι επιχειρήσεις του Ηρακλείου έχουν πρόβλημα ρευστότητας και αυτό δυσκολεύει τα πράγματα".

Παράλληλα ο κ.Θανάσης Καλατζής τόνισε ότι το Ηράκλειο θα επιστρέψει τη νέα σεζόν στο Λίντο, καθώς τα χρήματα που δαπανώνται για τη χρήση του κλειστού στα Δύο Αοράκια είναι πολλά και στο πλαίσιο των περικοπών είναι δύσκολο να βρεθούν.

Ο Γιώργος Μακράκης με την σειρά του έχει ξεκινήσει τις βολιδοσκοπήσεις , ενώ όπως είναι φυσιολογικό, οι παίκτες , τηρούν όλοι τους  στάση αναμονής περιμένοντας τις εξελίξεις , αν και η βούληση των περισσότερων είναι να μείνουν στην ομάδα
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.