Στον Δούκα ο Θ.Κουπίδης .


Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Θέμη Κουπίδη, που  αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια στο Ηράκλειο και τη σεζόν 2016-2017 είχε κατά μέσο όρο 12.8 πόντους με 29% τρίποντα και 2 ασίστ.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕ Δούκα (Α2):
"Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Θέμη Κουπίδη (1,98μ - 1984).  Μετά τους Τσιότρα και Παναγιωταρά στο ρόστερ της ομάδας προστίθεται ένας παίκτης με εμπειρία στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής που θα ενισχύσει την προσπάθεια των «μπλε» για τη σεζόν 2017-2018.

Ο 33χρονος γκαρντ, αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια στο Ηράκλειο και τη σεζόν 2016-2017 είχε κατά μέσο όρο 12.8 πόντους με 29% τρίποντα και 2 ασίστ.

"Πιστεύω πως η απόφαση μου να αγωνιστώ φέτος στον ΑΣΕΔ ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω", δήλωσε αρχικά ο Θέμης Κουπίδης και συμπλήρωσε: "Η ομάδα του Δούκα όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι απαρτίζεται από αξιόλογους ανθρώπους, είναι ένα υγιές σωματείο και με κέρδισε ο τρόπος που με προσέγγισαν  από την πρώτη στιγμή. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω μέσα από τη δουλειά μου να μπορέσει να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι σε όλους καλή μπασκετική χρονιά και να έχουμε υγεία χωρίς τραυματισμούς"

Ο Κουπίδης διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Νήαρ Ήστ, Κολοσσό Ρόδου, Αιγάλεω ενώ το 2009 αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο για να καταλήξει από το 2012 έως και το 2015 στο Μαρούσι. Στο παλμαρέ του συμπεριλαμβάνεται η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Παγκόσμιους αγώνες των Ενόπλων Δυνάμεων στο Ρίο της Βραζιλίας το 2011".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.