Επιστροφή Μάνου Παπαδούλη στον Ίκαρο Καλλιθέας.


Στην ομάδα μπάσκετ του Ικάρου Καλλιθέας, επέστρεψε ο Κρητικός αθλητής του Ηράκλειο Μάνος Παπαδούλης,  με στόχο να γίνει από τους βασικούς συντελεστές της πορείας του Ικάρου στην Α ΕΣΚΑΝΑ , τη νέα περίοδο.

Ο Μάνος Παπαδούλης που ήταν με την ομάδα των παίδων του Ηράκλειο που κατέκτησαν την 3η θέση στο Πανελλήνιο παίδων το 2013,  ξεκίνησε την πορεία του στο Ηράκλειο, αλλά οι σπουδές του τον έφεραν στην Αθήνα, αγωνιζόμενο προ πέρυσι στην Α2 και τώρα είναι έτοιμος για ένα νέο "βήμα".

Ο νεαρός διεθνής με τις "μικρές" Εθνικές ομάδες, είχε μια "γεμάτη" χρονιά με την ομάδα της Καλλιθέας πριν δυο χρόνια, καθώς σε 25 παιχνίδια , σημείωσε 95 πόντους, ευστοχώντας σε 18 τρίποντα και έχοντας μ.ο ανά αγώνα 4 πόντους.

Ο ικανός σουτέρ, με έφεση στα ριμπάουντ, αγωνίστηκε την  σαιζόν (2014-15) με την φανέλα του Ηράκλειο στην Β Εθνική και σε  14 παιχνίδια, σημείωσε 8 πόντους ευστοχώντας σε 2 τρίποντα.

Η ανακοίνωση του Ικαρου:
"Καλώς ήρθες πάλι στον Ίκαρο!
Ο ΙΚΑΡΟΣ κάνοντας πράξη την εξαγγελία των τελευταίων χρόνων δημιουργεί μία ομάδα με αποκλειστικά δικούς του αθλητές εξετάζοντας την αθλητική ποιότητα και το ήθος αλλά και το νεαρό της ηλικίας.Επανέρχεται στον σύλλογο ένας καταπληκτικός αθλητής ο οποίος μαζί με όλα τα άλλα νεαρά παιδιά θα επανακινήσουν την ομάδα των μεγάλων επιτυχιών.

Μανώλη Καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια του ΙΚΑΡΟΥ.

Για την Διοικούσα Επιτροπή"

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.