Εκδρομές για το 2ο International Basketball Tournament Crete/Heraklion.


Το 2o Το International Basketball Tournament Crete/Heraklion, που ως γνωστόν γίνεται από 22-24 Σεπτεμβρίου στα ‘’Δύο Αοράκια’’ Ηρακλείου με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, της Μακάμπι Τελ Αβίβ, του Ερυθρού Αστέρα και της Ούνιξ Καζάν, συμβάλλει τουριστικά και πολιτισμικά για το νησί.

Ως μοναδική διεθνής διοργάνωση για τα ελληνικά δεδομένα, φέρνοντας την Κρήτη και το Ηράκλειο ξανά το επίκεντρο του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ, αναδεικνύει, την τουριστική και πολιτισμική της δυναμική. Παράλληλα με την παρουσία των τεσσάρων μεγάλων ομάδων που θα προσφέρουν στο κοινό θέαμα υψηλής ποιότητας, αλλά και τις κοινωνικές και επιμορφωτικές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται από τους διοργανωτές, αναμένεται να επισκεφτούν την Κρήτη, αρκετοί συνοδοί των αποστολών συνδυάζοντας το αθλητικό γεγονός με τον τουρισμό.

Για το σκοπό αυτό, γραφεία ταξιδίων από τη Ρωσία και το Ισραήλ, οργανώνουν εκδρομές και ήδη έχουν κάνει κρατήσεις ξενοδοχείων στην Κρήτη. 

Ο αριθμός των επισκεπτών, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεπεράσει τα περυσινά δεδομένα της εκδρομικής εκστρατείας των τουριστών από το Ισραήλ με την παρουσία και των Ρώσων εκδρομέων.

Να υπενθυμίσουμε και το πρόγραμμα του τουρνουά:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
18.00 – 20.00 Ούνιξ Καζάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ
20.30 – 22.30 Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
18.00 – 20.00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
20.30 – 22.30 ΤΕΛΙΚΟΣ

Οι ενδιαφερόμενοι για το τουρνουά μπορούν να απευθύνονται και στο portal του τουρνουά για περισσότερες πληροφορίες , (προμήθεια και θέση εισιτηρίων, πρόγραμμα, λεπτομέρειες τουρνουά κ.λ.π.) που είναι www.crete-ibt.com.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙA
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του τουρνουά από τους κάτωθι τόπους διάθεσης:
•Crete IBT Web (μόνο print@home)  www.crete-ibt.com
•Tickethour Call Centre (μόνο print@home)
•Tickethour Web (μόνο print@home) buy.tickethour.com
•Kαταστήματα Γερμανός και ΟΤΕ (A4 εισιτήριο)
*Δημοτικό Γυμναστήριο στο Παγκρήτιο στάδιο
*Κλειστό Γυμναστήριο  μπάσκετ στις Πατέλες ( είναι ανοικτά όλη σχεδόν την ημέρα).

HERAKLION ARENA CRETE-IBT.COM
INDUSTRIAL AREA OF HERAKLION TEL.0030 2810380020 - FAX:0030 2810380680
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.