Μια ανάσα από τον Εθνικό, Κ.Καρακωσταντάκης.



Μετά την απρόσμενη εξέλιξη με τον Χαρίλαο Τρικούπη, ο Καρακωσταντακης είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στα παρκέ της Α2 και δη αυτό της ομάδας του Εθνικού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kritikobasket.gr, ταλαντούχος παίκτης δοκιμάστηκε και έπεισε τον Βαγγέλη Βλάχο και πλέον  βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του και πιθανόν να "πιάσει" λιμάνι στην γαλανόλευκη ομάδα, που φέτος με προσθήκες ουσίας και ταλέντου αλλά και τις ανανεώσεις των Λάανε, Μαχαίρα και Μάρτζου, φουλάρι για τις τελευταίες κινήσεις που θα κλείσουν το ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Καρακωσταντακης είχε μια πολύ καλή πρόταση από την ομάδα της Ακράτα (Γ΄Εθνική), αλλά η προοοπτική της Α2 και η παρουσία του Βαγγέλη Βλάχου που τον ήξερε από όταν ήταν στον ΟΦΗ, αποτελεί κίνητρο για τον παίκτη, που "επιζήτητα" τις  προκλήσεις.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι πριν 4 χρόνια ο Καρακωσταντάκης, ήταν στα "αζήτητα", αλλά ο Εργοτέλης και ο Γιώργος Μακράκης, "πίστεψαν" στο ταλέντο του κι αυτός με πολύ δουλειά , "δικαίωσε", τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν , ενώ χρόνο με τον χρόνο εξελισσόταν.

Όσον αφορά τον Εθνικό, τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να γίνει πρόταση για την απόκτηση του και  να ολοκληρωθεί η περίπτωση του.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.