Εργοτέλης : "Υπογράφοντας" το..αύριο. "Πρώτη" των παίδων (pics).



Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει ανεπίσημα εδώ και δυο εβδομάδες περίπου για τα τμήματα υποδομών του Εργοτέλη , με τις εγγραφές να εγκαινιάζουν την καινούρια χρονιά.

Έχοντας δημιουργήσει μία εξαιρετική ομάδα στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών (σε συνεργασία με την διοίκηση),  να τίθεται σε εφαρμογή από φέτος, το ανανεωμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα, οι άνθρωποι του Εργοτέλη, περιμένουν την ανταπόκριση των (υποψήφιων ) μικρών καλαθοσφαιριστών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εγγραφές συνεχίζονται , την γραμματεία του γηπέδου "Μαρτινέγκο" και στο τηλέφωνο 2810 222246, και στα τηλέφωνα  6932 361102 (Χατζηπάνου Ευάγγελος) και 6396 805791 (Χριστοδούλου Αλέξης - υπεύθυνος Ακαδημίας)".
Στην ανακοίνωση αναφέρεται και το σχετικό κόστος , καθώς η μηνιαία συνδρομή θα είναι 30 ευρώ το άτομο και 25 ευρώ για αδέρφια. (η ανακοίνωση στην πάνω φώτο 1)

-Τέλος την προηγούμενη Τρίτη (22 Αυγούστου), έγινε στα γραφεία του Εργοτέλη η πρώτη συνάντηση του παιδικού τμήματος , με τον προπονητή Γιάννη Βισκαδουράκη, απ όπου και η σχετική φώτο (2).

Στην τελευταία εικόνα  (3)το  προσωρινό πρόγραμμα προπονήσεων.







Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.