Οι "Πελαργοί" στο πλευρό της Εθνικής ανδρών και στη Φινλανδία.


Δώδεκα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας δίπλα στην Εθνική ομάδα συμπληρώνονται φέτος. Οι «Πελαργοί» είναι έτοιμοι και πάλι να βρεθούν στο πλευρό της «Επίσημης Αγαπημένης». 

Στην Helsinki Arena θα ακουστούν τα συνθήματα και οι παροτρύνσεις των «Πελαργών» με στόχο την πρόκριση της εθνικής μας ομάδας στην επόμενη φάση της Κωνσταντινούπολης.

«Δυστυχώς στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Ισλανδία, για λόγους που έχουν να κάνουν με τα αεροπορικά δρομολόγια Αθήνας – Ελσίνκι, δεν θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι παρόντες. Θα υπάρχει όμως μικρή αντιπροσωπεία η  οποία θα μας εκπροσωπήσει επάξια.

Πληροφορούμαστε ότι αρκετοί Έλληνες από τις γειτονικές χώρες αλλά και από την Ελλάδα θα ταξιδέψουν ανεξάρτητα για να βρεθούν στην Helsinki Arena. 

Μπορούν κάλλιστα να επικοινωνήσουν με τη Λήδα Μανιατογιάννη (πρόεδρος ΔΣ) στο τηλέφωνο 0030 6945565605 ώστε να συντονίσουμε καλύτερα την κερκίδα μας αλλά και τη διαμονή μας στη Φινλανδία», αναφέρει η ανακοίνωση.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.