Στο Χ.Τρικούπη και παραμένει στην Β Εθνική ο Κυρ. Καρακωσταντάκης.


Εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη τριετία και την εξέλιξή του ο Κυριάκος Καρακωσταντάκης ο οποίος πήρε μεταγραφή στον Χαρίλαο Τρικούπη.

Ο σύλλογος του Μεσολογγίου, μετά την αποτυχία του να πείσει τον Γιώργο Μακράκη να καθίσει στον πάγκο του, τα κατάφερε επιτυχώς με τον Κυριάκο Καρακωνσταντάκη. 

Ο 23χρονος πλέι μέικερ αποδεσμεύτηκε από τον Εργοτέλη και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μεσολογγίου (όπου και θα σπουδάσει παράλληλα) και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. 

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που …ξενιτεύεται ο ηρακλειώτης αθλητής. Μετά τα πρώτα του βήματα στον ΟΦΗ και πριν την καθιέρωσή του στον Εργοτέλη, είχε κάνει ένα πέρασμα από τη Ζάκυνθο και από τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος, μαζί με τον αδερφό του Γιώργο, ξεκίνησαν αρχικά από τις Ακαδημίες του Ηρακλείου.

Στην συνέχεια μετακόμισε στις Ακαδημίες του ΟΦΗ, οπού εξελίχτηκε υπό τις οδηγίες του αείμνηστου Νίκου Γαλυφιανάκη.

Με την ενηλικίωσή του , ήρθε ο Ίκαρος Καλλιθέας και μετά που πέρασε στα ΤΕΙ Μεσολογγίου, αγωνίστηκε για μια χρονιά στην ΑΓΕ Ζακύνθου.

Ο Βαγγέλης Γιαννουλάκης, με εισήγηση του Γιώργου Μακράκη τον πήραν στον Εργοτέλη, οπού η καριέρα του απογειώθηκε και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αγωνιστεί ξανά εκτός Κρήτης.

Ο Καρακωσταντάκης ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του φέτος καθώς έπαιξε σε 26 παιχνίδια σημειώνοντας 325 πόντους (μ.ο. 12,5), ευστοχώντας σε 40 τρίποντα.

Η ανακοίνωση ρου Χαρ .Τρικούπη.:
Ο Γυμναστικός Σύλλογος “Χαρίλαος Τρικούπης” Μεσολογγίου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Κυριάκο Καρακωσταντάκη.  Ο Κυριάκος θα είναι παίχτης της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Είναι γεννημένος στις 31/08/1994.Αγωνίζεται στις θέσεις 1-2.Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες:

2010-2011 Ο.Φ.Η (Β’ΕΘΝΙΚΗ)
2011-2012 Α.Λ.Φ.Αλοίμου (ΑΈΣΚΑΝΑ)
2012-2013 Ίκαρος Καλλιθέας (εφηβικό και αντρικό Α’1)
2013-2014 Α.Γ.Ε.Ζακύνθου (Γ’Εθνική)
2014-2015 Εργοτέλης (Γ’Εθνική-άνοδος στη Β’Εθνική)
2015-2017 Εργοτέλης (Β’Εθνική)

“Καλωσορίζουμε τον Κυριάκο Καρακωσταντάκη στο σύλλογο μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια επιτυχημένη χρονιά με τη φανέλα της ομάδας μας.”, καταλήγει η ανακοίνωση του Χ. Τρικούπη

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.