Με 4 εφήβους και χωρίς Πρόδρομο-Σκλήβα, ταξιδεύει στην Πάτρα ο Εργοτέλης.


Ο Εργοτέλης δοκιμάζεται στην Πάτρα στις 14:00 στο "Παν.Αλεξιώτισσα" με αντίπαλο την τον Έσπερο ΑΟΠΑ,, στο πλαίσιο της 24ης (27/03), αγωνιστικής για τη Β΄Εθνική , στο δεύτερο από οκτώ "τελικούς" που έχει ως το φινάλε και ταξιδεύει χωρίς του Τσερκιτζόγλου-Σκλήβα , αλλά με τέσσερις εφήβους , που θριάμβευσαν χθες στο ντέρμπι με το Ηράκλειο 1.

Οι "κιτρινόμαυροι" μπαίνουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με στόχο να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να σώσουν την παρτίδα. 

Ο Γιώργος Μακράκης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αντώνη Σκλήβα και σε αυτό το παιχνίδι, καθώς ο νεαρός αθλητής βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ρόδο.

Παράλληλα εκτός ομάδας βρίσκεται και ο Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου, ο οποίος μάλλον δεν θα προσφέρει από εδώ και πέρα τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Στην αποστολή της ομάδας βρίσκονται 4 αθλητές έφηβοι, οι οποίοι ήταν πρωταγωνιστές στο χθεσινό (25/03), στο ντέρμπι του Εφηβικού με το Ηράκλειο1 και ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων", αναμένεται να δώσει χρόνο και ρόλο σε κάποιους, η σε όλους αυτούς.

Συγκεκριμένα στην αποστολή συμμετέχουν οι:
 Μαιχαιριανάκης , Χασάπης, Σκανδαλάκης, Μαρής (εφηβοι),Σακελλαράκης ,Δόσπρας , Κριθινάκης Καρακωνσταντάκης , Βασιλειάδης,Αρναουτάκης  , Πετράκης ,Καραλής

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.