Έχασε στην Κηφισιά, κράτησε την διαφορά το Ρέθυμνο Cretan Kings.


Το Ρέθυμνο Cretan Kings δεν κατάφερε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας την ήττα με 100-88 από την Κηφισιά, εκτός έδρας, για την 24η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ωστόσο  κράτησε τη διαφορά, καθώς  εχει έστω και στον  πόντο (+13) από τον αγώνα του πρώτου για την περίπτωση της ισοβαθμίας. Τα πιθανά σενάρια.

Με τη νίκη αυτή η Κηφισιά διατηρείται στο κόλπο για την είσοδο στα πλέι οφ. Κι αυτό διότι απειλείται κυρίως από τον Απόλλωνα Πατρών και το Λαύριο που έχουν 9-15 ρεκόρ.

Καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού ήταν ένα 5λεπτο «αφλογιστίας» για το Ρέθυμνο Cretan Kings, με την Κηφισιά να το εκμεταλλεύεται και να αυξάνει την διαφορά στο +22 (54-32 στο 23’). 

Από κει και έπειτα έγινε μία προσπάθεια με τον Στόουν να μειώνει στο 71-60 στο ξεκίνημα του δ’ δεκαλέπτου αλλά τελικά οι παίκτες του κόουτς Σκουρτόπουλου δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν την ανατροπή, με το τελικό σκορ στο 100-88.

Πρώτος σκόρερ για το Ρέθυμνο Cretan Kings ήταν ο Χάροου με 16 πόντους (8 ασίστ), με τους Γιαννόπουλο (15π.) και Σάφτενααρ (13π.) να έπονται.

Στα δύο τελευταία ματς οι δυο ομάδες παίζουν με τους "αιώνιους" την τελευταία αγωνιστική, οπότε το Ρέθυμνο θέλει τη νίκη με τον Άρη την επόμενη εβδομάδα κι η Κηφισιά μέσα στη Ρόδο με τον Κολοσσό με τον οποίο ισοβαθμεί, όπως και με τον ΠΑΟΚ μεταξύ 5ης-7ης θέσης.





Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.