Γέμισε ελπίδα και κόσμο το κλειστό Αλικαρνασσού στο ντέρμπι των Εφήβων (Video).


..."Τίγκα" ήταν το κλειστό Αλικαρνασσού στον αγώνα του Εφηβικού, πρωταθλήματος των Εφήβων (τελική φάση), ανάμεσα στο Ηράκλειο και στον Εργοτέλη, γεμίζοντας ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον.
Με μια εκτίμηση των ανθρώπων της ομάδας της Αλικαρνασσού, βρέθηκαν πάνω από 500 άτομα στο κλειστό, καθώς ο κόσμος, γέμισε όλα τα καθίσματα του κλειστού, ενώ πολύς κόσμος "συμπλήρωσε" τα κενά , πίσω από τις μπασκέτες του κλειστού, που δεν έχει καθίσματα και έκατσε στο παρκέ!!.

Μπασκετικοί, οικογένειες των παικτών, φίλοι, παράγοντες ήταν στις κερκίδες κι όχι μόνο στο κλειστό "Μ.Μερκούρη", με το κλίμα να είναι καθαρά αθλητικο, πολιτισμένο και τον κόσμο να χειροκροτεί  απλόχερα τις προσπάθειές και των δυο ομάδων, χωρίς να ακουστεί το παραμικρό, δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα και κλίμα.

Ο μπασκετικός κόσμος του Ηρακλείου,  δείχνει να στηρίζει έμπρακτα  τον αθλητισμό ,  τα νέα παιδιά  και τέτοιου είδους  προσπάθειες που προβάλλουν όχι μόνο το άθλημα του μπάσκετ αλλά και την ίδια την περιοχή.

Ευχή δική μας αλλά και των παραγόντων που σχολίαζαν την παρουσία του κόσμου, είναι αυτός ο κόσμος να παρακολουθεί και αγώνες του αντρικού, καθώς οι ομάδες που εκπροσωπούν την Κρήτη στις Εθνικές κατηγορίες, αλλά και των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, έχουν ανάγκη την υποστήριξη των φίλων του μπάσκετ, που θα το προβάλλει και θα το "ανεβάσει" credit.





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.