Ήρθε ο Αυγενικός, είπε όχι ο Θέος, περιμένει Σαχπατζίδη.


Στην Κρήτη βρίσκεται από χθες ο Αλέξανδρος Αυγενικός, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ηράκλειο καθώς οι διοικούντες του Ηρακλείου έψαχναν να βρούνε ένα παίκτη να καλύψουν το κενό του Μ.Παπαδάκη, και το έκαναν με τον ιδανικότερο τρόπο και το είχαμε γράψει πρώτοι (πατήστε εδώ).

Ο Ροδίτης γκαρντ, Αλέξανδρος Αυγενικός, ο οποίος έκανε εξαιρετική χρονιά με την Πεντέλη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. 

Ο 24χρονος γκαρντ που αποτελεί τον εκλεκτό του Βασίλη Ράλλη, έχει αγωνιστεί ακόμα σε Χολαργό και φυσικά στον Κολοσσό Ρόδου, στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας. 

Εκτός από τον Αυγενικό, οι Κρητικοί αναζητούν και έναν ακόμα παίκτη ρακέτας, ώστε να κλείσουν ιδανικά το φετινό τους ρόστερ. -

Ο Θέος που βρισκόταν στο στόχαστρο και ήταν σε συζητήσεις με την ομάδα απάντησε τελικά αρνητικά καθώς για οικογενειακούς λόγους πρέπει να μείνει στη Θεσσαλονίκη. 

Από εκεί και πέρα, στο Ηράκλειο περιμένουν ακόμα τον Σαχπατζίδη που δεν έχει βρει ομάδα και προπονείται με τον Ολυμπιακό ώστε να είναι ετοιμος.

Ο παίκτης είχε αγωνιστεί πέρυσι ως δανεικός από το Ρέθυμνο και σε περίπτωση που τελικά δε βρει την ομάδα που θέλει θα επιστρέψει στο Ηράκλειο. 

Όσον αφορά στον Ντιαλό, όπως έχουμε γράψει υπάρχει ως λύση, αλλά όχι η πρώτη, δεδομένη και της επιθυμίας του ίδιου να πάει Δανία.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.