Τα πρώτα "τεστ", του Εργοτέλη.


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Εργοτέλη, διανύοντας αισίως τη τρίτη εβδομάδα σκληρής και επίπονης δουλειάς.Ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης διοργανώνει Κρητική μουσική βραδιά, αύριο Παρασκευή 4/9.

Οι πρώτες ημέρες είχαν αρκετό τρέξιμο και δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση και στην ενδυνάμωση, ωστόσο η ομάδα μπαίνει σιγά-σιγά σε ρυθμούς φιλικών, καθώς θα δώσει "κολλητά" τα δύο πρώτα της φιλικά, αρχής γενομένης την ερχόμενη Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου με το Δειλινό.

Οι παίκτες του Γιώργου Μακράκη θα έχουν την ευκαιρία να "ξεμουδιάσουν" σε αυτό το πρώτο  φιλικό και να αρχίζουν να βρίσκουν μέρα με τη μέρα αγωνιστικό ρυθμό.

Αμέσως την επόμενη μέρα στις 10/9 έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Κύδωνα επίσης στο Λίντο. 

Δεν έχει οριστικοποιηθεί σε φιλικό με τον Ηρόδοτο στις 12/9, αλλά ο Εργοτέλης θα πάρει μέρος και στο καθιερωμένο τουρνουά "Βασίλης Παδουβάς" που θα πραγματοποιηθεί από 18-21 Σεπτεμβρίου.

-Ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης διοργανώνει Κρητική μουσική βραδιά, αύριο Παρασκευή 4/9 στο iraklio Bowling Center με την είσοδο να είναι στα 15 ευρώ, και θα βρείτε προσκλήσεις στο "Γήπεδο Μαρτινέγκο" και iraklio Bowling Center.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.