"Πρώτη" για Αναγέννηση, που ανακοίνωσε τους προπονητές στις υποδομές.


Την προετοιμασία της και επίσημα ξεκίνησε τη Τετάρτη (19/08), η ομάδα της Αναγέννησης, έχοντας ολοκληρώσει το ρόστερ, με όρεξη για δουλειά και ελπίδα ότι θα πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.
Στο κλειστό Αρκαλοχωρίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 19-8-2015 και ώρα 18:00, η πρώτη προπόνηση για την ομάδα των Ανδρών και των εφήβων,της τοπικής ομάδας υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Καλαϊτζάκη, που ευχήθηκε "Υγεία και καλή αρχή σε όλους".

Παράλληλα όπως ανακοίνωσε το ΔΣ:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΑ Αναγέννηση ήρθε σε συμφωνία με τους προπονητές Λιόντα Γιώργο, για να αναλάβει τις ομάδες παίδων και παμπαίδων, και Σεμπεκόπουλο Βασίλη, για την ομάδα μίνι παίδων και την ακαδημία κοριτσιών.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλωσορίζουν τους προπονητές και τους εύχονται καλή αγωνιστική χρονιά".

-Η προετοιμασία για την ομάδα των παίδων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 21-8-2015 και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.


Μια προσφορά:


MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ 
Κάθε Τρίτη 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.