Ρέθυμνο Cretan Kings | Ομάδα ολης της Κρήτης.


Δυνατά φιλικά σε όλη την Κρήτη στα πλαίσια της προετοιμασίας του Ρέθυμνο Cretan Kings.Τα φιλικά στο Ηράκλειο, το 5ο Διεθνές τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης" θα πραγματοποιηθεί φέτος στο κλειστό του Κλαδισού στα Χανιά.Ολο το πρόγραμμα.Υπεύθυνος γυμναστής της ομάδας αναλαμβάνει ο Χ. Μαραυγάκης.
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας έχει ξεκινήσει για το Ρέθυμνο Cretan Kings, με τους Κρητικούς  να έχουν ήδη προγραμματίσει την πρώτη συνάντηση την Δευτέρα (24/8) στο "Μελίνα Μερκούρη".

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν με δεδομένες τις απουσίες των διεθνών παικτών μας, Ρόλαντ Σάφτενααρ και Σάρλον Κλουφ (Εθνική Ολλανδίας) και του Θανάση Σκουρτόπουλου που βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2015.

Στο μεταξύ στα πλαίσια της προετοιμασίας, το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει προγραμματίσει 8 δυνατά φιλικά παιχνίδια που φέτος για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν όλα στην Κρήτη, με την ομάδα  να αποφεύγει άσκοπες και κουραστικές μετακινήσεις στην πρωτεύουσα. 

Έπειτα, ακολουθεί το 5ο Διεθνές τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο κλειστό του Κλαδισού στα Χανιά με την συμμετοχή της ΑΕΚ, της Fraport Skyliners Frankfurt και της ομάδας μας.

Οι ακριβείς ώρες διεξαγωγής των φιλικών αναμετρήσεων αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ελεύθερη είσοδος για τους κατόχους καρτών διαρκείας στα φιλικά του Ρέθυμνο Cretan Kings


Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings διευκρινίζει ότι οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας 2015/16 θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στα γήπεδα όπου θα πραγματοποιηθούν οι φιλικοί αγώνες της ομάδας μας το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών αγώνων έχει ως εξής:

Φιλικά με Ηράκλειο

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου
Ηράκλειο – Ρέθυμνο (Δύο Αοράκια)
Σάββατο 12 Σεπτέμβριου
Ρέθυμνο – Ηράκλειο (Μελίνα Μερκούρη)

Φιλικά με Παναθηναϊκό

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου
Ρέθυμνο – Παναθηναϊκός (Μελίνα Μερκούρη)
Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου
Ρέθυμνο –Παναθηναϊκός (Δύο Αοράκια)

«Πέτρος Οικονομάκης»
Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου
Ρέθυμνο – Φρανκφούρτη (Κλαδισός)

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου
ΑΕΚ – Ρέθυμνο (Κλαδισός)

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου
ΑΕΚ – Φρανκφούρτη (Κλαδισός)

Φιλικά με Νέα Κηφισιά
Πέμπτη 1 Οκτωβρίου
Ρέθυμνο – Κηφισιά (Μελίνα Μερκούρη)

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου
Κηφισιά – Ρέθυμνο (Μελίνα Μερκούρη)

Το Ρέθυμνο Cretan Kings προετοιμάζεται με το Αθλητικό Κέντρο «Performance 22» και το νέο γυμναστή Χρήστο Μαραυγάκη


Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασία της με το Αθλητικό Κέντρο «Performance 22» και το νέο γυμναστή της ομάδας μας, Χρήστο Μαραυγάκη.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings εξελίσσεται και ένας σημαντικός τομέας που έχει ιδιαίτερη σημασία για μία επαγγελματική ομάδα είναι η εκγύμναση και η εξέλιξη των παικτών. Το σημαντικό έργο της εκγύμνασης των αθλητών μας θα έχει ο γυμναστής Νίκος Παπαβασιλείου, ο οποίος αποτελεί «κομμάτι» του «Performance 22».

Υπεύθυνος γυμναστής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Χρήστος Μαραυγάκης. Ο Χρήστος Μαραυγάκης είναι πτυχιούχος γυμναστής από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα το μπάσκετ, έπαιξε μπάσκετ στον ΑΓΟΡ και διατέλεσε προπονητής των υποδομών. Πρόκειται για μία ακόμη κίνηση εμπιστοσύνης από την πλευρά της ομάδας μας στο ντόπιο δυναμικό και απόδειξη της νέας φιλοσοφίας να δοθεί προτεραιότητα στην στελέχωση του Ρέθυμνο Cretan Kings από το Ρέθυμνο και την Κρήτη γενικότερα.

Το «Performance 22» είναι το κορυφαίο Αθλητικό Κέντρο στην Ελλάδα και θα προσφέρει τις γνώσεις του στην προπόνηση των αθλητών μας, την εργομετρική αξιολόγηση και την διατροφική υποστήριξη. Υπεύθυνος και δημιουργός του Αθλητικού Κέντρου είναι ο κ. Κώστας Χατζηχρήστος, ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού υψηλού επιπέδου, ενώ είναι γυμναστής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 


Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :


FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.