Στον Ικαρο Καλλιθέας ο Μάνος Παπαδουλης.


Αναχώρησε σήμερα το βράδυ για την Αθήνα ο ταλαντούχος φόργουορντ, Μάνος Παπαδούλης, προκειμένου να ενταχθεί από αύριο στην προετοιμασία του Ικάρου Καλλιθέας (που ξεκίνησε σήμερα), όπου εντάχθηκε, αποχαιρετώντας την ομάδα του Ηράκλειο, που την υπηρέτησε για παραπάνω από δέκα χρόνια.

Ο ταλαντούχος 19χρονος αθλητής με ύψος 1.96, αποφάσισε να αλλάξει σταθμό στην καριέρα του, καθώς μετά από μια αμφιλεγόμενη χρονιά, στο Ηράκλειο, αναζητά το επόμενο βήμα, με στόχο την … επανεκκίνηση και να ανακτήσει την αγωνιστική του αυτοπεποίθηση.

Ο Παπαδούλης πέρυσι, αγωνίστηκε 14 παιχνίδια, με λίγο χρόνο συμμετοχής και σημείωσε 8 πόντους ευστοχώντας σε 2 τρίποντα.

Ο προπονητής του Ικάρου,Λιόγας Δημήτριος και ο βοηθός του Παπαδάκης Άκης, δοκίμασαν δυο φορές τον νεαρό παίκτη και δεν χρειάστηκαν πολύ, ώστε να δώσουν θετική εισήγηση.

Ο ικανός σουτέρ, με έφεση στα ριμπάουντ, που αποφάσισε να συνδυάσει τις σπουδές του (Γυμναστική Ακαδημία) με το μπάσκετ, είχε προτάσεις και από τις Αγία Παρασκευή και Κορωπί, που έριζαν για την απόκτηση του, ωστόσο, όπως μας δήλωσε προτίμησε τον Ίκαρο για τον τρόπο που τον προσέγγισε, αλλά θέλει να βρεθεί σε μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να καθιερωθεί και να δείξει τις ικανότητές του.

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :



FLEX Health&Fitness
Λ. Ιωνίας 110
Ηράκλειο Κρήτης
2810322944
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.