Ηρόδοτος | Απο Δευτέρα στα "βάσανα".


Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους περνούν οι παίκτες του Ηροδότου, που συνεχίζουν το ταξίδι στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, καθώς η πρώτη συνάντηση για την ομάδα της Αλικαρνασσού είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (17/8).
Ο Στέλιος Καρκανάκης έχει προγραμματίσει την πρώτη συνάντηση στις 18:30 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Αλικαρνασσού, όπως ανακοίνωσε η ομάδα:

"Τη Δευτέρα στις 6.30μ.μ. στο κλειστό Αλικαρνασσού θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ηροδότου".

Ο σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά ο  ο Στέλιος Καρκανάκης είναι αισιόδοξος ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Ηρόδοτος (όπως έχουμε γράψει πρώτοι, πατήστε εδώ) έχει εντάξει στο δυναμικό του τους Σταθάκη (επιστροφή από Δειλινό), Χαρωνίτη από τον Εργοτέλη και τον Γρηγόρη Κατσαπρακάκη από τη Μεσαρά. 

Από την περυσινή ομάδα παρέμειναν οι: Β.Μαϊστρέλης, Χ.Καρλάφτης, Πυργιώτης και Α.Μητρόπαπας, ενώ θα προωθηθούν και κάποια παιδιά από το εφηβικό, όπως ο Γιώργος Καφούσης.

Στο στόχαστρο βρίσκεται και παίκτης που αγωνίζεται στις θέσεις 2-3, με εξαιρετική παρουσία, πέρυσι, ενώ παλιότερα είχε συμμετοχή σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, (έχει συνεργαστεί με τον προπονητή της ομάδας), χωρίς ωστόσο το "πρεσάρισμα", να έχει αποδώσει καρπούς.

Ο  στόχος των διοικούντων φαίνεται να διαφοροποιείται λίγο καθώς, ήταν να δημιουργήσουν ένα ρόστερ με γηγενείς αθλητές.

Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται να μην είναι εφικτό κι έτσι γίνονται επαφές και με αθλητές εκτός Κρήτης και ήδη γίνονται επαφές με με 3-4 παίκτες, χωρίς να γνωρίζουμε αποτελέσματα.

Παράλληλα εξετάζονται και  με φοιτητές που περιμένουν τα αποτελέσματα για να μάθουν εάν θα φοιτήσουν στην Κρήτη ώστε να απαντήσουν θετικά η όχι στον Ηρόδοτο.


Μια προσφορά:



MO club  
EΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Κάθε Τρίτη 

Μια προσφορά του Γυμναστηρίου :
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.